Adana Demirspor’un yeni transferleri Erhun Öztümer ve Alper Uludağ’dan açıklama

bencede

New member
Adana Demirspor’un yeni transferleri Erhun Öztümer ve Alper Uludağ, hayli memnun ve heyecanlı olduklarını belirterek takımda yer bulabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylemiş oldu.

Üstün Lig gruplarından Adana Demirspor, 6 Şubat’ta oynayacakları Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mavi-lacivertli takımın yeni transferlerinden Erhun Öztümer ve Alper Uludağ, idman öncesi açıklamalarda bulundu. Orta saha oyuncusu Öztümer, Adana Demirspor’a geldiği için fazlaca memnun olduğunu ve her şeyin fazlaca düzgün gittiğini söylemiş oldu. Ekiple kısa müddette kaynaştığını lisana getiren Öztümer, “Forma talihi bulmak, gruba katkı sunmak için elimden geleni yapacağım. Taraftarları top bendeyken heyecanlandırmak istiyorum. Atak bir futbol anlayışım var. Kaliteli bir ekibe geldim. Dünya yıldızları var. Ben de grubun bir kesimi olmak istiyorum. Bir hafta ortasında transferim gerçekleşti. Ben çabucak gelmek istedim. Lider için geldim” dedi.

“SÖZLEŞMEYİ FESHETTİKTEN daha sonra GÖRÜŞTÜM”

Son olarak İttifak Holding Konyaspor ’da forma giyen ve geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor’a imza atan Alper Uludağ ise ekibe katıldığı günden beri kulüpteki her insanın kendisine yardımcı olduğunu ve bundan dolayı kısa müddette adapte olabileceğini kaydetti. Geçen dönem ağır bir sakatlık yaşadığını hatırlatan Uludağ, “Bundan dolayı fazla forma bahtı bulamadım. çabucak sonrasında ayrılmak istedim. Toplumsal medyada konuşulanın bilakis mukaveleyi feshettikten daha sonra Adan Demirspor’la görüşmeye başladım. Buraya deplasmana geldiğimizde taraftarlardan, topluluktan etkileniyorduk. Bugüne nasipmiş. Hakikat karar verdiğime inanıyorum. Sakatlığımı atlattım. Gücüm kuvvetim yerinde, hazırım” diye konuştu.