57 yaşındaki modelin yüzü bantlarla gerildi

taklaci09

Global Mod
Global Mod
1990’lı senelerdan itibaren dünyanın en çok fotoğraflanan ‘top modelleri’ içinde gösterilen Linda Evangelista, 2015 yılında ameliyatsız zayıflama metodu olarak bilinen ve ‘yağ dondurma’ olarak isimlendirilen estetik tedavisi olmuş lakin zayıflamak yerine kilo alarak hal bozukluğuna uğradığını belirtmişti.

Yaklaşık 7 yıldır berbat giden estetik tedavinin sonuçlarını düzgünleştirmeye çalıştığını belirten model, ünlü bir moda mecmuası için moda çekimine katıldı.

Fotoğraf çekimleri sırasında yüzü bantlanan Evangelista, ortaya çıkan görsellerden dolayı keyifli olduğunu belirterek yaşadığı makus tecrübesi atlattığını söz etti.

Ünlü model, berbat sonuçlanan estetik tedavinin kendisinde yarattığı hal bozukluğu hakkında basına yaptığı açıklamalarda ‘vücudunda şişlikler belirmesi ve bu şişliklerin sertleşerek his kaybına uğraması olarak’ tabir etmişti.

‘BİLSEYDİM BU RİSKİ ALMAZDIM’
Evangelista şu sıralarda kendisini olduğu üzere sevmeye çalıştığını anlattı. Lakin çabucak akabinde da “Bu yaptırdığı süreçlerden hala pişman olduğunu” ekledi. daha sonra da bir periyodun ünlü modeli Linda Evangelista’dan bir itiraf geldi: ” Şayet bunun yan tesirleri içinde geçim kaynağını kaybetmenin ve depresyona girip kendinden nefret etmenin de bulunduğunu bilseydim bu riski almazdım.”