Alişan’dan yürek yakan paylaşım: 12 Mayıs bizim için artık karanlık

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Müzikçi Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, 21 Temmuz 2021’de Koronavirüs niçiniyle tedavi gördüğü hastanede ömrünü kaybetti.

Selçuk Tektaş’ın ani vefatı ailesi ve dostlarını yasa boğdu.

Kardeşinin vefatının akabinde sıkıntı günler geçiren Alişan, yaşasaydı bugün 42. doğum gününü kutlayacak olan Selçuk Tektaş’ı andı.

yıllar evvel çekilen siyah-beyaz fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan Alişan, altına şu notu düştü:

“Benim canımın yarısısın, can parçamsın sen… Gelmeseydi keşke hiç 12 Mayıs…

Sen mahrum fakat biz daima sen varmışsın üzere yaşayacağız ve her şey sen varmışssın üzere devam edecek…

Emanetlerin ben nefes aldığım sürece benimle…

‘Abi’ deyişini, sesini, varlığını epey özledim…

Bugün senin doğum günün lakin sen mahrum… Ne diyebilirim ki… 12 Mayıs bizim için artık karanlık…

Beni hiç üzmedin, beni daima gururlandırdın. Allah senden razı olsun…

Eliz’le Burak’ın biricik amcası canım Selçuk’um seni epey seviyorum…”

BUSE DE UNUTMADI: SEN HERKESTEN ÇOK FARKLIYDIN

Alişan bir devir ayrılığın eşiğine geldiği eşi Buse Varol da Selçuk Tektaş’ı unutmadı.

beraber çekilen fotoğraflarını Instagram’da paylaşan Varol altına manidar bir de not düştü:

“Çocuklarımın sevgi dolu, merhametli, hoş kalpli amcası… Cennette olduğuna eminim. Burak ve Eliz’in seni tanıyarak büyümesini fazlaca isterdim.

Eliz her gün senin fotoğraflarını öperek ‘ammo’ diyor. Keşke bir sefercik bile duyabilseydin. Bugün doğum günün.

Yeterli ki bu dünyaya gelmişsin, geçmişsin bu dünyadan. Seni yeterli ki tanıdım . Sen herkesten hayli farklıydın. Kalbimde o denli kalacaksın…”