Baba hasretini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gideriyor: ‘Gözlerimi ayıramıyorum’

taklaci09

Global Mod
Global Mod
TOKİ tarafınca 2 1, yaklaşık 100 metrekare oturma alanına sahip tek katlı binada oturan Günay Şahin, yanan konutlarının yerine kısa müddette yenisinin yapılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Marmaris Kaymakamı ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

56 yaşındaki Günay Şahin, meskeninin oturma odasının bir köşesine merhum babasının, bir köşesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını astı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisinin konuşması, bakışı ve duruşu ile merhum babasına benzetmesinden kaynaklandığını belirten Günay Şahin, baba hasretini Cumhurbaşkanı ile giderdiğini söylerken, Cumhurbaşkanını yakından görmek ve konuşmayı hayli istediğini söz etti.

“Allah devletimizden razı olsun”

Evlerinin yanmasından daha sonra birebir zamandavletin, hem milletin yardıma koştuğunu belirten Günay Şahin, “Devletimizden de milletimizden de yardım eden herkesten Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımızdan, Murat Kurum’dan herkesten, Kaymakamımızdan herkesten mutluyuz. İlgilendiler, evsiz kalmadık. Kısa bir vakitte yapıldı, girdik içine memnunuz” dedi.

“Cumhurbaşkanımızı görür görmez baba hasretini gideriyorum”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisinin sebebini açıklayan Günay Şahin, “Babama epeyce benzediği için bu fotoğrafları yaptırdım. Babama epeyce benzetiyorum. Televizyona çıktığı vakit gözlerimi ayıramıyorum. Baba hasretini o denli gideriyorum. Kendimi tutamıyorum kimi vakit, babamı görmüş üzere oluyorum…

Babam merhum oldu. Cumhurbaşkanımızı canlı canlı görmeyi fazlaca istiyorum. Gelmesini istiyorum. Gelip görüşmesini istiyorum. Babamın fotoğrafını göstermek için Cumhurbaşkanımıza sandığı kırdım. Özel yaptırayım ve göstereyim diye. Babama epey benzetiyorum. Hasretini onunla gideriyorum. Yüz siması, konuşması hepsi benziyor. Öldüğünü hissettirmiyor bana” dedi.