Berfu Yenenler’in Eşi Eser Yenenler Hastanelik Oldu: Eser Yenenler’e Ne Oldu Sıhhat Durumu Nasıl?

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Çocuklarıyla oynarken bir anda kötüleşen ünlü oyuncu Eser Yenenler, sevenlerini korkuttu.

38 yaşındaki Eser Yenenler meskende ağrı hissedince eşi Berfu Yenenler ile hastanenin yolunu tuttu.

Sıhhat durumu düzgün

Yapılan denetimlerin akabinde apandisitinin patladığı anlaşılan Yenenler çabucak ameliyata alındı. Başarılı geçen operasyonun akabinde Eser Yenenler’in, sıhhat durumunun uygun olduğu öğrenildi.

Eşini hasta yatağındayken çektiği manzaraları toplumsal medyadan yayınlayan Berfu Yenenler, “Sana niye nazar değiyor, niye bu biçimde oldu. Bir kez çocuk baktın, toplumsal medya kıssalarına baktım çocuklarla iki koştun apandisitin patladı” dedi.

“Nazar değiyor”
Takipçileri, Eser Yenenler’e ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

“27 YILDIR DİYETTEYİM”

yıllardır kilolarıyla başı sıkıntıda olan Eser Yenenler verdiği bir röportajda ’27 yıldır diyeteyim’ açıklamasıyla gündeme gelmişti.

‘Zayıflamak için her yolu denedim. Evlenip çocuk sahibi olduktan daha sonra aldığım 15 kilo var onu kesin vereceğim. Hekim denetiminde tok tutma hissi veren bir iğne yaptırdım. Bedenim alerji yaptı. Tokluk hormonuna karşı alerjim varmış. Artık ben o açlığı yönetmeye çalışacağım…

Çok iştahlı biri değilim. Sistemi ortaokul senelerında bozdum. 95 kilodan 75 kiloya düştüm. Bu yıl 27. yılım diyette!

Bana ‘şu kadar yiyeceksin’ dendiğinde kısıtlandığımı hissediyorum. Artık yeni bir şey deniyorum düzgün gidiyor.’