Dubai’nin ‘Lamborghini ile Yogi’si’ para ve maneviyat arasındaki uçurumu kapatmaya yönelik

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Usta Sri Akarshana, daha çok bilinen adıyla Lamborghini’li Yogi,sosyal medya kanalları ve canlı performansları ile 35 milyon kişiye ulaşan girişimci bir eğitim motivasyonu sahibidir.

Birleşik Krallık’ta doğan Eric Ho, Dubai sakini, girişimcilik becerilerini geliştirmesine yardım ettiği için babasına teşekkür ediyor.

Euronews’e verdiği demeçte, “Babam bir girişimciydi, bu yüzden birden fazla restoranı vardı, bu yüzden banka kredisi almayı, ardından bir iş ve nakit akışı kurmayı öğrenerek büyüdüm” dedi.

Bu gönderiyi Instagram’da görüntüle

Master Sri Akarshana (@master_sri_akarshana) tarafından paylaşılan bir gönderi

Usta Sri Akarshana ve ailesi

25 yaşında çelik ve kauçuk geri dönüşümüne girdikten sonra milyoner oldu.

“Yaptığımız ilk anlaşmalardan biri yaklaşık 15 milyon dolardı. Yani, evet, sadece oldu. Sadece şansımızı denedik ve işe yaradı” dedi.

Ancak erken başarısına rağmen, Üstat Sri parayla hayal kırıklığına uğradı ve “malzeme [şeyleri], süper arabaları, saatleri, evleri, yatları kovalarken biraz kayboldu”.

Bir yol ayrımında, Hindistan’dan bir Himalaya yogi ile bir toplantı hayatını değiştirdi ve ona ‘uyanış’ olarak tanımladığı şeyi verdi.

Newcastle doğumlu işadamı, Himalaya dağlarında yoga eğitimi aldı ve sonunda Usta Sri Akarshana unvanını aldı.

Bu gönderiyi Instagram’da görüntüle

Master Sri Akarshana (@master_sri_akarshana) tarafından paylaşılan bir gönderi

Sri Akarshana ile Grandmaster Akshar

Yoganın kökleri binlerce yıl öncesine kadar sürülebilirken, Master Sri Akarshana, disipline çağdaş bir dönüş yapmaya karar verdi.

viral isim Lamborghini ile YogiBu nedenle, hedef odaklı olanlar ile ruhsal olarak daha eğilimli olanlar arasındaki toplumdaki uçurumu kapatma arzusundan doğdu.

Lamborghini ile Yogi

Üstat Sri açıkladı, “Bu biri ya da diğeri ile ilgili değil. Bu, hey, zihnin varlığını ve nefes çalışmasını ve bunun gibi şeyleri ve mutluluğun gerçekleşmesini öğrenmemiz gerektiğini söylüyor. Ama aynı zamanda maddi bir dünyada yaşıyoruz, bu yüzden para önemli.

“Öyleyse bu noktayı ortaya koymak için… Bir Lamborghini alacağım ve yoga ve maneviyat uygulamaya devam edeceğim, çünkü malzeme peşinde koşan tüm insanlar Lamborghini’yi görecek ve ‘hey, bu onun için. ben, ben bir şeyler öğrenmek istiyorum’ ve ardından tüm spiritüel insanlar bu kanala gelip ‘Neden Lamborghini kullanıyor?’ diyordu.”

Şimdi Master Sri, yoganın dönüştürücü gücünü daha fazla insana ulaştırmak istiyor, bu yüzden Dubai’de bir yoga merkezi açıyor.

“Dubai’deki en büyük yoga merkezi olacak, çünkü Dubai her şeyin en büyük olmasını seviyor, biz de aynı şeyi yapmaya karar verdik… Yaklaşık 8,500 metrekarelik bir birim, bu yüzden çok şey getireceğiz. Bu yolculuk boyunca insanların bir araya gelmesi, toplumu burada inşa etmek, sağlık ve esenlik ve zihinsel sağlık konusunda da yardımcı olmak” dedi.

Ancak bu proje, onun blockchain ve dijital arka dünyasına yaptığı son girişimiyle iç içe geçmiş durumda.

Master Sri, 2020’den bu yana muazzam bir şekilde büyüyen ve koleksiyonu yoga işiyle ilişkilendiren bir pazar olan Harika Creators ile bu yıl üç NFT koleksiyonu başlattı.

“Birçok insanın yaptığı pikselli sanat eseri diyelim, satmaktan başka, bizimkinin gerçek bir faydası var, burada NFT’ye sahip olan herkes yoga merkezine ve tüm eğitime ücretsiz erişim elde edebilecek” dedi.