Günler süren bomba iddialarından sonra, Prens Harry’nin anı kitabı ‘Yedek’ kitap raflarında

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Prens Harry’nin anı kitabı “Yedek”, günlerce sızdırılan bomba iddiaların ve özenle seçilmiş basın röportajlarının ardından dünyanın dört bir yanındaki kitapçılarda resmen yayınlandı.

İngiltere’deki bazı kitapçılar, merakla beklenen anı kitabına olan talebi karşılamak için gece yarısı açıldı ve bu kitap, Dük ve eşi Meghan’ın kraliyet rollerinden vazgeçip taşınma kararının yanı sıra, acı aile kızgınlıklarının ayrıntılarını içerdiğine dair haberlerle kışkırtıcı manşetlere yol açtı. California’ya.

Londra’daki bir WHSmith kitapçısından anı kitabı satın almak için ilk sırada olan Eğitimde Mükemmellik hayır kurumu başkanı Chris Imafidon, “Her şey bağlamdır,” dedi.

Avustralyalı gezgin Sasha Purcell şunları söyledi: “Saray duvarlarının ardında olup bitenlerin gerçeği hakkında daha fazla şey okuyabilmeyi umuyorum.

“Onların kötü şöhretli gizli bir aile olduklarını hissediyorum.”

Müşteri Sarah Nakana, “Hikayesini sözleriyle duymak istiyorum” dedi.

“Çünkü bu noktada İngiliz medyasının İngiliz halkını Prens Harry’ye karşı radikalleştirdiğini hissediyorum.”

Prens Harry kısa bir süre önce üvey annesi, kraliçe eşi Camilla’yı, saray duvarlarının ardındaki hayat hikayesini çıplak bırakan kitabı tanıtırken kendi itibarını parlatmak için özel konuşmaları medyaya sızdırmakla suçladı.

Pazar ve Pazartesi günleri yayınlanan röportajlarda Harry, kraliyet ailesinin üyelerini tabloid gazetelerde olumlu yer kapmak için “şeytanla yatağa girmekle” suçladı ve Camilla’nın şimdi babasıyla uzun süredir devam eden ilişkisinden sonra İngiliz halkı nezdindeki imajını iyileştirme çabalarını öne çıkardı. Kral Charles III.

CBS’ye “İngiliz basını içinde kurduğu bağlantılar nedeniyle bu onu tehlikeli yaptı” dedi.

“Her iki tarafta da bilgi alışverişi yapmak için açık bir isteklilik vardı. Ve hiyerarşi üzerine inşa edilmiş bir aile ve onunla kraliçe eş olma yolunda, sokakta insanlar veya cesetler kalacaktı; ekledi.

Daha fazlası için Euronews’in haberini yukarıdaki görüntüden izleyebilirsiniz.