Toplumsal medyada ortaya çıkan enteresan imgelere her gün bir yenisi daha ekleniyor.
Bunlara son olarak ABD’den gelen bir manzara damga vurdu.
Genç bir adam konutunun garajını imalathaneye çevirip farklı bir çalışma için kolları sıvadı.
Günler süren hazırlık sonunda çalışmalar başladı.
Adam Koekkoek isimli bir ahşap ustası konutunun garajında o denli bir şeye imza attı ki nazarannler gözlerine inanamadı.
birinci vakit içinderda meskeninin garajını imalathaneye çeviren usta 800 saatte inanılmazı başardı.
Yani yapıtını yaklaşık olarak 30 küsür günde tamamladı.
ABD’nin Oregon eyaletinde yaşayan ahşap ustası Adam Koekkoek, meskeninin garajında kano yaptı.
Çalışmaların her adımını saniye saniye kaydeden adam bu manzaraları toplumsal medyada paylaştı.
Sedir ağacından hazırlanan kanonun son hali gorenleri büyüledi.
Genç adamın kano denemeleri de muvaffakiyetle gerçekleşti.
İşte kanonun adım adım imal basamakları..
Meskeninin garajında o denli bir şey yaptı ki: 800 saat sürdü gorenler şaştı kaldı
Bunlara son olarak ABD’den gelen bir manzara damga vurdu.
Genç bir adam konutunun garajını imalathaneye çevirip farklı bir çalışma için kolları sıvadı.
Günler süren hazırlık sonunda çalışmalar başladı.
Adam Koekkoek isimli bir ahşap ustası konutunun garajında o denli bir şeye imza attı ki nazarannler gözlerine inanamadı.
birinci vakit içinderda meskeninin garajını imalathaneye çeviren usta 800 saatte inanılmazı başardı.
Yani yapıtını yaklaşık olarak 30 küsür günde tamamladı.
ABD’nin Oregon eyaletinde yaşayan ahşap ustası Adam Koekkoek, meskeninin garajında kano yaptı.
Çalışmaların her adımını saniye saniye kaydeden adam bu manzaraları toplumsal medyada paylaştı.
Sedir ağacından hazırlanan kanonun son hali gorenleri büyüledi.
Genç adamın kano denemeleri de muvaffakiyetle gerçekleşti.
İşte kanonun adım adım imal basamakları..
Meskeninin garajında o denli bir şey yaptı ki: 800 saat sürdü gorenler şaştı kaldı