Reddi miras yaptığını duyurmuştu: Ece Erken’den bir atak daha

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Ünlü sunucu Ece Erken’in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak gecesi İstanbul Bakırköy’de bir balık restoranında uğradığı silahlı akın kararı hayatını kaybetti.

Eşinin vefatından daha sonra güç günler geçiren Ece Erken ile Mahmutyazıcıoğlu’nun ailesiyle içinde miras problemleri niçiniyle tartışma yaşandı.

sonrasındasındasında Ece Erken reddi miras yaptığını Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

Erken, “Eşimi fazlaca sevdim ve onu hasretle anıyorum fakat merhum eşimi yıllardır gelir kapısı olarak nazarann ve merhum olduktan daha sonra hala görmeye devam eden bu makûs beşerlerle ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum.

Biz gönülden bağlıydık, o denli kalacağız.

Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla” sözünü kullandı.

Güç günler yaşayan ve eşine olan hasretini her fırsatta lisana getiren Ece Erken’den yeni bir atılım geldi.

EŞİNİN SOYADINI SİLDİ

Ünlü sunucu toplumsal medya hesaplarından ‘Mahmutyazıcıoğlu’ soyadını kaldırdı.

Bir takipçisi Ece Erken’e ‘Eşinizin soyadını niye sildiniz?’ diye sordu.

. Erken ise ‘Yaşananlardan daha sonra kimi akrabalarıyla birebir soyadını taşımamak için.

Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum’ karşılığını verdi.

“ÇEVRESİNDE TEK ADAM YOKTU ANCAK O ADAMDI!”

Sunucu, akabinde toplumsal medya hesabından eşiyle birlikte yer aldığı eski görüntüsünü ve fotoğraflarını paylaştı.

Erken, gönderilerine, “Çok özledim Şafak’ım… Eminim üstten, cennetten bizi izliyorsun. Oradan bile elinden geleni yaparsın sen. Keşke bir anda gelsen… Şafak’ım adamdı. Etrafında tek adam yoktu. O adamdı! hayatım boyunca kalbimde olacaksın.” notunu düştü.

“BİZ GÖNÜLDEN BAĞLIYDIK”

Ece Erken, aldığı ‘miras’ sonucunı toplumsal medya hesabından duyurmuştu. Erken, “Eşimi epeyce sevdim ve onu hasretle anıyorum lakin merhum eşimi yıllardır gelir kapısı olarak bakılırsan ve merhum olduktan daha sonra hala görmeye devam eden bu berbat beşerlerle ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum.” demişti.

Ünlü sunucu, kelamlarını, “Biz gönülden bağlıydık, o denli de kalacağız… Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve hürmetlerimle…” halinde noktalamıştı.

“OĞLUM İÇİN KANADIMI ÇIRPMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Öte yandan ünlü isim, 3 gün evvel 44. yaşına girmişti. Erken, doğum gününü 2015 yılında boşandığı Serkan Uçar ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen ile kutlamıştı.

Eymen ile bir arada pasta kesen ünlü isim, verdiği pozları şu sözlerle paylaşmıştı:

Bu gece doğum günüm… En hoş ve en özel kutlama, ömrümün aşkıyla ve 20 küsür yıldır yaptığım üzere… Sizlerle paylaşmak istedim. Hayatta her şey bizim için ve her an her şeyi hepimiz yaşayabiliriz lakin ne olursa olsun insanın kanadı uğraşıymış.