12-13-14 Şubat Can Tongo’nun Fanatik İddaa varsayımları

bencede

New member
İddaa oyuncularına rehberlik edecek yorumları Fanatik müellifi Can Tongo hazırladı. Liglerde heyecan devam ederken, merak edilen müsabakalar, cazip oranları ve Can Tongo’nun özel tahliliyle bu içerikte yer alıyor. İddaa kuponunuzu hazırlamadan evvel Can Tongo’nun yorumlarına kesinlikle göz atın.

Montpellier-Lille alt 1.81

Son şampiyon Lille bu sene, geçen yılki performansından fazlaca uzak. İki kadro karşılaşınca epey gol izlemiyoruz, bu maçta da az gol izleyeceğimizi düşünüyorum. 2.5 alt bahsini epeyce mantıklı görüyorum.

Lyon-Nice Gol Var 1.61

Lyon meskeninde hiç de üzücü değil. Ancak deplasman ekibi da çok büyük oynuyor. Üçüncü sırada bulunuyorlar. Bu sebepten ötürü taraf bahsinden epey gole öneriyorum. Karşılıklı gol var diyorum.

M’Gladbach-Augsburg 1 1.56

M’Gladbach bu sene tam bir hayal kırıklığı. Bu maçla birlikte çıkışa geçmeyi hedefliyorlar. Augsburg ise uzun yıllar sonunda birinci kere bu kadar istikrarsız. Hütter’in öğrencileri kazanır.

E.Frankfurt-Wolfsburg Gol Var 1.67

İstatistiklere baktığımızda bu iki grubun son 9 müsabakasında da iki taraftan da gol yahut goller izlemişiz. Serinin devam edeceğini düşünüyorum. Karşılıklı gol var bahsi isabetli bir seçim olacaktır.

Leverkusen-Stuttgart 1 1.37

Leverkusen son periyotta epey formda. M’Gladbach, Augsburg ve Dortmund karşısında art geriye gollü kazandılar. Stuttgart için epeyce etkisiz demek yanlış olmaz. Serinin devam edeceğini düşünüyorum, Leverkusen kazanır.

Galatasaray -Kayserispor 1 1.52

Ligde haftalardır galibiyet alamayan Galatasaray ortadan daha sonra birinci defa taraftarının önüne çıkacak. Yeni transferler Pena, Pulgar ve Gomis’in birinci iç saha maçında Sarı-Kırmızılılar aradığı galibiyete yakın. Tercihim Galatasaray’dan yana.

Sivasspor -Y.Malatya 1

Malatyaspor bu dönem planlarının tam bilakis makus gitti. Takım kalitesi yetersiz ve son sıraya demir attılar. Gaziantep deplasmanında farklı bir hezimet alan Sivasspor kupada kazanarak moral buldu. Konut sahibi kazanır.

Kasımpaşa- Alanyaspor KG var

Son haftaların en formda iki grubu karşı karşıya geliyor. Kasımpaşa kupada elenmiş olsa da ligin birinci yarısına oranla daha istikrarlı oynuyor. Alanya atakta tesirli. İki ekip da gol bulur.

Monaco-Lorient 1 1.33

Monaco içeride epeyce formda ve üst sıralara yönelik bir oyun oynuyorlar. Golcüleri Ben Yedder istenilen ritmi yakaladı. Lorient’in bahtı son derece az. Banko konut sahibi galibiyeti diyebilirim.

U.Berlin-Dortmund Gol Var 1.53

Berlin 4, Dortmund ise 2. sırada. İki kadronun gayretleri genelde epey renkli ve bol gollü geçiyor. Haaland’ın da varlığı ve Dortmund savunmasını da düşününce KG Var demek mantıklı.

Metz-Marsilya 2 1.56

Metz son sıralara demir atmış ve pek ışık vermeyen Metz, Cengiz’li Marsilya’ya karşı gayret edecek. Gol yollarında tesirli Marsilya’nın bu deplasmanda üç puanı almasını bekliyorum.

Levante-Betis 2 1.88

Konut sahibi grup bu sene bir türlü kabustan uyanamadı. Bilakis deplasman ekibi Betis ise epey düzgün bir performans sergiliyor. bilhassa Fekir hayli formda diyebilirim. Deplasmanda da olsa Betis kazanır.

Espanyol-Barcelona 2 1.64

Barcelona Xavi ile şimdilik kabustan uyanmış gözüküyor. O eski hoş günleri yakalamanın peşindeler. Son Atletico galibiyeti ile de moralliler. Bu derbi maçında da kuvvetli bir oyunla kazanmasını bilirler.

Sociedad-Granada 1 1.38

Mesken sahibi ekip şu an 7. Sırada ve Avrupa potasını kovalıyor. Deplasman ekibinin takım kalitesi daha düşük olduğu fazlaca açık. İç saha avantajı ile Sociedad fırsatı tepmez.