17-18-19 Aralık Can Tongo’nun Fanatik İddaa varsayımları

bencede

New member
Spor Toto Harika Lig ve Avrupa’da nefes kesecek birbirinden değerli müsabakalar oynanacak. Fanatik İddaa’nın usta ismi Can Tongo, oynanacak çabaları sizler için kıymetlendirdi, iddaaseverlere tüyolar verdi. İşte o varsayımlar…

A.Villa-Burnley alt 1.78

Aston Villa, Gerrard ile keskin bir çıkış yakalamasını bildi. Her maçta fazlaca üstün olmasalar da kararı almayı biliyorlar. İstikrarlı bir maç bekliyorum, alt mantıklı.

Leeds-Arsenal Gol Var 1.58

Leeds United son maçında Manchester City önünde erken teslim olmuştu ve alandan 7-0 üzere dramatik bir sonuçla ayrıldı. Kağıt üzerinde Arsenal büyük favori olsa da KG Var daha ülkü bir seçim.

Konya-Antalya Gol Var 1.68

Konyaspor içeride fazlaca tesirli bir takım ancak Nuri Şahin’in çalıştırdığı Antalyaspor da bu dönem ligde hayli hoş işler yapıyor. İki grup da göze beğenilen gelen bir futbol oynuyorlar. Taraf tercihi yapmıyorum ve karşılıklı gol var öneriyorum.

Trabzon-Hatay 1 1.68

Fırtına üzere oynayan Trabzonspor son hafta Antalyaspor’a beklenmedik bir biçimde mağlup oldu. Nwakaeme sakat olsa da iç alanda kazanacaklarını düşünüyorum. Alternatif olarak 1 & 2.5 üst tercihi de mantıklı.

Atalanta-Roma 1 1.58

Atalanta bu dönem bilhassa son devirde kusursuz futbol oynuyor. Galibiyet serileri de 6 maça çıktı. Öte yandan Roma ise pek âlâ bir futbol sergilemiyor ve puan kayıpları yaşıyor. Merih Demiral’lı Atalanta galip gelir.

Kasımpaşa-Sivas ÇŞ 0-2 1.30

Sonuncu sıradaki Kasımpaşa ile Sivasspor karşılaşıyor. Sivas son maçta Galatasaray ‘ı yendi, bu moralle kaybedeceklerini düşünmüyorum. Sivasspor kaybetmez.

Galatasaray-Başakşehir Gol Var 1.66

Galatasaray, Türkiye’de kazanmasını unuttu, beş maçtır galip gelemiyor ancak Avrupa’da epey hayli düzgün. Başakşehir ise son sekiz maçının yedisinden galibiyetle ayrıldı. Zevkli geçeceğini düşündüğüm maçta KG Var ülkü.

Fiorentina-Sassuolo Gol Var 1.48

Fiorentina bu sene hoş gidişini sürdürüyor. Sıralamada beşinciler. Avrupa potasına girmek istiyorlar. Golcüleri Vlahovic fazlaca formda. Konuk kadro ise skor üretebilen bir grup, bu yüzden Gol Var bahsini tercih ediyorum.

Göztepe-Karagümrük ÇŞ 0-2 1.39

Göztepe son maçta Rizespor’a mağlup olarak formsuz gidişatına geri döndü. Karagümrük ise formuz rakibi önünde topa hükmederek oynamak isteyecektir. Bu müsabakada Karagümrük takım kalitesiyle en az 1 puanı alır.

Bologna-Juventus 2 1.73

Son dört maçından iki galibiyet çıkarabilen mesken sahibi Bologna, Juventus karşısında. Juventus bu sene bekleneni veremiyor lakin bu deplasmanda kazanacaklarını düşünüyorum.

Fenerbahçe – Beşiktaş Gol Var 1.56

Fenerbahçe son maçta berbat oynamamasına karşın kişisel yanılgılarla üç puanı kaybetti. Beşiktaş ise Kayserispor’u yenerek adeta moral buldu. Derbiler üç ihtimalli maçlardır, Gol Var seçeneği daha mantıklı duruyor.

Sampdoria-Venezia üst 1.62

Konut sahibi ekibin son dört maçında tam 16 gol oldu. Deplasman takımı ligin son sıralarında yer alıyor. Savunmalar ön planda olmaz ve epeyce gol izleriz, üst tercihi mantıklı. Oran yükseltmek isteyenler 3.5 üst bahsini de alabilirler.

Milan-Napoli İY 0 2.02

İtalya’da tahminen de haftanın uğraşı. Tepe yarışından kopmak istemeyen iki ekip karşı karşıya geliyor. Mesken sahibi olduğu için Milan bir adım daha önde. Lakin birinci yarıdan eşitlik bozulmaz diyorum.

Torino-H.Verona Gol Var 1.68

İtalya’da haftanın kritik karşılaşmasında formsuz Torino, gol yollarında hayli tesirli olan Hellas Verona’yı ağırlayacak. İki grubun da gol bulması son derece mümkün.

Wolves-Chelsea 2 1.47

Wolves ligin tahminen de en âlâ savunma yapan gruplarından olsa da, bu sefer rakipleri Chelsea. Everton önünde sürpriz puan kaybı akabinde bu maçta takılmazlar.

Tottenham-Liverpool 2 1.48

Bu maçın ertelenme ihtimali hala da mevcut. Tottenham bir müddetdir birçok oyuncusundan yoksun idmanlara devam ediyor. Maçın oynanması halinde Liverpool kazanmaya yakın taraf.

Levante-Valencia ÇŞ 0-2 1.36

Levante bu dönemin en büyük hayal şıklıklarından birisi olarak gözüküyor. Valencia ise son 4 maçını da kazanarak âlâ bir seri yakaladı. Bu maçta kaybetmeleri benim adıma sürpriz olur.

Braga-Belenenses İY 1 1.43

Carlos Carvalhal’in çalıştırdığı Braga bu yıl da ligin dördüncü basamağına gözünü dikmiş durumda. Estoril ile kıyasıya bir rekabet arasındaler. İki maçtır istenen sonuçları alamayan Braga maça süratli başlar.