ABD Başkan Yardımcısı PM Modi'nin AI hakkındaki sözlerini övüyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Başbakan Narendra Modi, bugün Paris'teki Global AI Eylem Zirvesi'ne başkanlık etti ve hitap etti. Başbakan, AI nedeniyle “iş kaybı” korkusundan bahsetti, çünkü teknolojiye genellikle bir bozucu olarak adlandırıldı, ancak Başbakan, “Tarih, çalışma tees'in teknoloji nedeniyle kaybolmadığını gösterdi.” Dedi.

Hey, “İşlerin doğası zamanla değişir ve yeni iş türleri yaratılır.”

ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Başbakan Modi'nin sözlerine katıldı ve yapay zekanın insanların yerini alıp alamayacağı konusundaki amacını takdir etti. Başbakan Modi'nin noktasını takdir ediyorum. AI, gerçekten inanıyorum, insanları daha üretken hale getirecek ve daha üretken hale getirecek. İnsan yalvarmalarının yerini almayacak. “

Argümanını, “(AI) asla insanların yerini almayacak. Ve bence AI endüstrisindeki liderlerin çoğunun, bu işçileri değiştirme korkusu hakkında konuştuklarında gerçekten bu noktayı özlüyor.”

Başbakan bu kaygıyı ele almak için “AI odaklı bir gelecek için halkımızın beceri ve yeniden becerisine yatırım yapmamız gerektiğini” ileri sürdü. Başbakan şöyle dedi: “AI'nın yüksek enerjili yoğunluğunun derlenmesi gerektiğine şüphe yok. Geleceği yeşil güç gerektirecektir.”

Bay Vance, yapay zekanın “aşırı düzenlemesine” karşı uyardı. “AI sektörünün aşırı düzenlenmesi, tıpkı yoluna devam ettiği gibi dönüştürücü bir sektörü öldürebilir,” dedi Çin'i evde ve diğer ülkelerde kontrolleri artırmak için kullanmaya çalışan bir “otoriter rejim” olarak adlandırarak.

“Ucuz teknoloji … otoriter rejimler tarafından yoğun bir şekilde sübvanse edildi ve yok edildi”, gözetim kameralarına ve Çin tarafından yaygın olarak satılan 5G mobil internet ekipmanlarına atıfta bulundu.