Abdullah Avcı: Çok hoş hisler yaşayacağız

bencede

New member
Spor Toto Harika Lig ’in doruğunda yer alan Trabzonspor , konuk olduğu Fatih Karagümrük maçından 3 puanla dönerek rakipleriyle olan puan farkını açmayı başardı. Bordo-mavili kulüp, kafilenin deplasman seyahatini ve galibiyet sevincini anlatan bir görüntüyü toplumsal medya hesabından paylaştı. İstanbul’dan renkli karelerin yer aldığı görüntüde, teknik yönetici Abdullah Avcı’nın futbolculara yaptığı motivasyon konuşmasına da yer verildi.

AVCI: İNANILMAZ ADIMLAR ATIYORSUNUZ

Avcı, konuşmasında, “Konsantrasyonunuzu epey net görüyorum. Sabırlı olun, oyununuza sadık kalın, bu ekibe karşı aslına bakarsan kazanacaksınız lakin her anı her dakikayı yanlışsız oynayacağız. Şampiyon olmak için yalnızca hamle oynanmaz. Savunmayı da hakikat yapmalı. İnanılmaz adımlar atıyorsunuz. Hem zihinsel hem fizikî olarak uygun durumdasınız. Küçük adımlar değil, epeyce büyük adımlar atıyorsunuz. Sizden rica ediyorum. Çok hoş hisler yaşayacağız. Bunu bütün hissiyatımla söylüyorum. Lütfen buna inanın, ömrünüzden fedakarlık yapın” tabirlerini kullandı.

Selay SAYKAL / TRABZON, (DHA)