Abdullah Avcı: Şampiyonluğun ne vakit kesinleşeceğine bakıyoruz

bencede

New member
Muhteşem Lig ‘in 31. haftasında başkan Trabzonspor , alanında Beşiktaş ‘ı konuk ediyor. Siyah-Beyazlı takımı yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmanın amacında olan Trabzonspor’da teknik yönetici Abdullah Avcı maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Ligde önemli bir puan farkıyla başkan olduklarının altını çizen deneyimli teknik adam, “Ligde önemli bir puan farkıyla öndeyiz. Şampiyonluğun ne vakit kesinleşeceğine bakıyoruz artık.” kelamlarını lisana getirdi.

“Beşiktaş bu dönem Başkan hoca devrinde üçlü oynadı”

Beşiktaş’ın Lider Karaveli periyodunda üçlü savunma ile oynadığını söyleyen Abdullah Avcı, “Rakip son yılın şampiyonu, takım kalitesini güçlendirdiler. Bunun karşılığı kimi vakit oyuna yansımıyor. Ayrıyeten bir değişikliğe gittiler, yeni bir hoca değişikliği. Beşiktaş bu dönem Başkan hoca periyodunda üçlü oynadı. Beşiktaş’ın nizamına hazırlanamadık. Biraz hocanın eski maçlarından biraz da kendimizin alandaki pratikleriyle hazırlandık.” dedi.

“8 tane sol bek oynattım”

Bu dönem aksilikler yaşadıklarından da bahseden Abdullah Avcı, “8 tane sol bek oynattım bu dönem. En düzgün savunma tandemini kaybettim. Lakin tertip bizi ayakta tutuyor. Tahminen bu aksilikler olmasaydı, şampiyonluğu daha erken ilan edebilirdik.” sözlerini kullandı.