Adana Demirspor’da Vincenzo Montella’dan epeyce sert hakem eleştirisi

bencede

New member
Harika Lig ‘in 29. haftasında konuk ettiği Sivasspor ‘a 3-2 mağlup olan ve galibiyet hasreti 4 maça yükselen Adana Demirspor’da teknik yönetici Vincenzo Montella, 90 dakikanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçın hakemi Çağdaş Altay’ın idaresini eleştiren İtalyan teknik adam, şu sözleri kullandı:

”Sadece kadromu tebrik ederek başlamak istiyorum. Yanlışlarımızla 2-0 geriye düştük. Oyuncularım her şeyi yaptı. Genelde hakemin yapacağı yanılgıları kabul eden biriyim. Onlarda kusur yapabilir, kabul ediyorum. Ancak ne vakit ki idaresinde devamlılık getiremiyorsa olmaz. İkinci yarı hiç bir biçimde oynanmadı. Fakat buna hakem müdahale etmedi. Bugün itibariyle başımda soru oluştu.”

‘VAR hakemleri oyunu yönetmeye başladı’

”Orta hakemler değil VAR hakemleri oyunu yönetmeye başladı. Bjarnason konumunda müdahale etmedi. Son dakikada yapılan bir ayak müdahalesi var, ona da bir şey olmadı. Balotelli’nin attığı gol, 45 saniye evvel yapılan hareket niçiniyle iptal oluyor anlamış değilim. bu biçimde şunu düşünmeye başlıyorum. Liderimizin yaptığı açıklamalardan daha sonra bize yapılanları ceza olarak görüyorum.”

‘Başkanımıza yapılan ceza olarak görüyorum’

”hiç bir vakit hakemlerin arka niyetli olmadığını düşünüyorum. Liderimize yapılan ceza olarak görüyorum. Soru işaretleri oluşmaya başladı. Maçı yönetme formu aksiliğe gerçek gitti. Hakemlerin Harika Lig’e gelmesi için deneyim kazanması gerekiyor. Kaç maçtır futbolcularda bunun tesirinde kalıyor. Gerginlik katıyor takıma”

İHA