Ahmet Ağaoğlu: Biz Trabzonspor olarak yeni başladık diyoruz

bencede

New member
Trabzonspor ‘un 78. Olağan Genel Şurası, Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleşti. Seçime tek listeyle giren Lider Ahmet Ağaoğlu ve idare şurası, 3 yıl daha nazaranvi sürdürmek üzere inanç tazeledi. 1354 üyenin oy kullandığı seçimde Ağaoğlu, 1152 oy alırken, kürsüde yaptığı konuşmada topluluğa ve taraftara seslendi. Lider, “Son devirde idarede yer alan arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Yeni idare şurasında yer alan arkadaşlarımı, yeni konsey liderlerini ve üyelerini kutluyorum. İdare heyetim ismine geçtiğimiz devir yaptığımız çalışmalar taban standartlarımızdı. Artık yeni amaçlarımızın olduğu, ardımıza bakmadan, nerelerde yanılgı yaptıklarımızı bilerek Trabzonspor’u hayal edilen, düşünülen muvaffakiyete kilitlenmiş bir biçimde çalışmanın kelamını veriyorum” dedi.

‘O yükü üstümüze alırız’

Ağaoğlu, “Hedefimiz yalnızca şampiyonluklar, kupalar, sportif muvaffakiyet değil. Ulu tarihi boyunca ülke sporu ismine sorumluluk almış ve gereğini yerine getirmiş Trabzonspor’un bir daha sorumluluğu büyüktür. Zira Türk Futbolu hem ekonomik tıpkı vakitte sportif manada irtifa kaybetmektedir. Her kulübün sorumluluğu vardır. En ağır yük bize düşüyorsa onu da üzerimize alacağımızdan herkes emin olsun. Hiç bitmeyecek bir çabanın ortasında olduğumuzun şuuruyla asla vazgeçmeden, yaptıklarımızdan keyif alarak, sürdürülebilir bir muvaffakiyet için yan yana yürümeye devam ediyoruz. Dün bile geçmişte kaldı. Trabzonspor olarak daha yeni başladık diyoruz” tabirlerini kullandı.

Asil liste

Ahmet Ali Ağaoğlu

Ertuğrul Doğan

Ömer Sağıroğlu

Müminhan Alım

Yalçın Orhan

Zafer Göktaş

Kemal Ertürk

Kibar Yaşar İtimat

Serdar Ekrem Tatlı

Zeyyat Kafkas

Sami Karaman