Ahmet Ağaoğlu: Trabzonspor yıldız üzere parlıyor

bencede

New member
Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu, kulüp mecmuasında yer alan yazısında, yeni yıla yeni bir idare ile girdiklerini belirtti. Ağaoğlu, “Kulübümüzün 78. Olağan Genel Heyeti’nde bana ve idare konseyi üyesi arkadaşlarıma teveccüh göstererek, Trabzonspor Kulübü’nü yönetmek üzere misyona getiren tüm delegelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. söylemiş olduğim üzere; yeni yıla yeni bir idareyle giriyoruz. Lakin, yeni bir idare anlayışımız ya da yeni bir metodumuz olmayacak. Bizleri bugüne kadar getiren tüm doğrularımızı daha da gerçek yapmaya çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Nisan 2018’den günümüze baktığımızda daima birlikte epeyce büyük kuvvetliklerin üstesinden geldiğimizi görüyoruz. Ekonomik, toplumsal yahut sportif kuvvetliklerin yanı sıra 2020 yılından beri yaşadığımız korona virüs pandemisinin oluşturduğu olumsuz tesirlerin de üstesinden daima bir arada geldik. Ben ve idare heyeti üyesi arkadaşlarımın büyük bir titizlikle uyguladığı ekonomik disiplinin yanı sıra, sizlerin kulübümüze olan aidiyeti ve bu aidiyet sonucunda sağlamış olduğunuz katkılarla tüm dünyanın etkilendiği pandemi sürecinden en az hasarla çıkmayı başardık. Bugün baktığımızda Trabzonspor Kulübü, Türkiye’nin ekonomik, idari ve sportif alanlarında dorukta yer alıyor. Yalnızca Üstün Lig ’deki puan durumuyla değil, finansal ve kamuoyundaki kıymetleriyle de bir yıldız üzere parlıyor. Umuyor ve diliyorum ki bu hoş tabloyu sürdüreceğiz, daha da ileriye taşıyacağız ve dönem sonunda daima birlikte hak ettiğimiz o memnunluğu yaşayacağız” cümlelerine yer verdi.

Muhteşem Lig’in çabucak hemen yarısını tamamladıklarını hatırlatan Lider Ağaoğlu, kelamlarını şöyleki tamamladı:

“Bu süreçte Teknik Yöneticimiz Abdullah Avcı ve futbolcularımız başta olmak üzere, tüm topluluğumuzun büyük özverisi, uğraşı, isteği ve sahiplenmesi kararı dönemin birinci yarısını önder olarak tamamladık. Bunu tekrar etmekte yarar görüyorum; Sevgili Trabzonsporlular, dönemin çabucak hemen yarısını tamamladık. Önümüzde daha oynanmamış 19 maç var. Önümüzde günler, haftalar, aylar ve mevsimler var. Hepinizin heyecanlı, hepinizin sabırsız olduğunu biliyorum. Umuyorum ki, tüm bu süreç tamamlandığında sabrettiğimiz ve büyük bir tutkuyla arzuladığımız o keyifli güne daima bir arada şahit olacağız. Hepinize keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum.”

İHA