Ahmet Işık Çebi resmen deklare etti! Talipler var

bencede

New member
Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi’nin açıklamaları şu biçimde;

“Tüzüğümüzü yenilemek lazım. Bu tüzük bize hitap etmiyor. Sağlıklı olması için bir çalıştay ya da bir askı müddeti tüzüğe koyalım. Tüzükte bundan daha sonra değişiklik olacaksa askıda kalsın.”

Artık 3.9 milyar TL net borcumuz var

“Geldiğimizde borç 3.3 Milyar TL’ydi, artık 3.9 milyar TL net borcumuz var. 600-700 milyon faiz yükümüz var. Biz hayli büyük sıkıntılar çözdük. Bundan daha sonraki devir, Beşiktaş’ın geleceğinin planlanması için adımlar atılması gereken devir.”

Ljajic kelamları

‘Ljajic konusu var. Adamı oynattık kıymetlenmedi, oynatmadık kıymetlenmedi. ‘Ben İstanbul’da mutluyum’ dedi. Bizden 3 milyon 750 bin Euro alan oyuncuya 750 bin Euro bile teklif gelmedi. Sergen Hoca da oynatmak istedi ancak olmadı. Sergen Hoca, ‘Bundan olmayacak’ dedi. Adam oynamıyor.”

Aboubakar açıklaması

“Pjanic, Batshuayi ve Teixeira… Pjanic ve Teixeira için müsaade verin de bu biçimde oyuncular takımımızda olsun. Batshuayi esasen Aboubakar’ın yerine geldi. Aboubakar’ın geçen sezdaha sonrasında kalması mümkün değildi. Bu oyuncuların devam edip etmeme hakkı elimizde. Aboubakar ile geçen sene yaşananlar ortada, daha takımımızda olamazdı”

Talipleri var

“Ersin ve Rıdvan’ın performansları ortada. Genç çocuklarımıza talipler de var.”

Lider hocaya ben sahip çıkacağım

“Önder Hoca ile devam ediyoruz ancak topluluk sabır göstermiyor. Madem mazbata benim elimde bu biçimde ben sahip çıkacağım.”

Sergen Yalçın karşılığı

“Beşiktaş’ın ekmeğini yemiş biri, Kayserispor maçı daha sonrası Youtube’da gidip olmayan şeyleri söyleri söylüyor. Sergen Yalçın bizim kıymetlimiz. İleride yine gelecek, çalışacak. Ben Beşiktaş’ın menfaatleri için pazarlık yaptım. Makus mü yaptım? Kendisi iki kere hiç bir şey talep etmeden bırakmak istedi. Beşiktaş’ın çocuğu olduğu için hiç bir şey istemedi lakin ben frenledim. Sergen Hocamızın altını ben oymadım. Asla yapmadım. Kim şampiyon olmak istemez? bu biçimde bir şey olabilir mi? Sergen Yalçın, müzemizdeki son 3 kupayı getiren hocamız. Ben onun yıpratılmasına müsaade vermem.”

Gerekeni yapmadığımı düşünüyorsanız yapan lideri getirin

“Hakemlerle ilgili gereğini yapıyorum. Gidiyorum, bağırıyorum, çağrıyorum. Beyefendiler cinayet işleyemem! Gerekeni yapmadığımı düşünüyorsanız yapan lideri getirin.”

Bana sahip çıkın

“Beni seçin ya da seçmeyin ancak bana sahip çıkın. Üç defa kovid oldum, kokum kırıldı, 110 milyon tl para verdim, dört meskeni ipotek ettim, 600 milyon tl borca kefil oldum. 4 kupa ve şampiyonluklar getirdim.”