Altay kalecisi Lis: Mesleğim için büyük adım attım

bencede

New member
Siyah-beyazlı kulübün medya grubuna yaptığı açıklamada Altay’ın bir kesimi olmaktan epey keyifli olduğunu söyleyen 25 yaşındaki file bekçisi, “Büyük Altay’ın bir modülü olmak epeyce hoş bir his. Alanda elimden gelenin en güzelini yapıyorum ve arkadaşlarımı teşvik ediyorum. Polonya’dan İzmir’e gelerek mesleğim için fazlaca büyük bir adım attım ve buradaki birinci amacım her vakit en iyiyi vererek grubumuzu dönem sonunda gayesine ulaştırmak” dedi.

Altaylı taraftarlar, kaleci Lis’e yaptığı kurtarışlar daha sonrası “Ahtapot” lakabını taktı. Bu lakaptan hayli mutlu olduğunu belirten Mateusz Lis, Altay taraftarına verdiği dayanak için teşekkür ederek, “Gaziantep FK maçı daha sonrasında yaşadığım tabloyu ömrüm boyunca unutamayacağım. Polonya’da da bu biçimde çılgıncasına seven taraftar kümeleri var lakin Altay taraftarı değişik. Son dört maçta yakaladığımız çıkışı devam ettirerek Büyük Altay’ı hedeflediği yere taşıyacağız. Biz epeyce çalışma ve her vakit istekli olma kelamı veriyoruz. Taraftarımızın da her vakit gerimizde olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

İZMİR, (DHA)