bencede
New member
Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza merasimine İdare Heyeti Üyesi Sezgin Özer, Emre Uzun ve genç futbolcunun ailesi katıldı. İmza merasiminde konuşan Antalyaspor Altyapıdan Sorumlu İdare Heyeti Üyesi Sezgin Özer, Emre’nin önünde Doğukan Sinik, Bünyamin Balcı ve Mustafa Erdilman üzere örnekler olduğunu hatırlatarak, “Kulübümüzün uzun vadeli projeleri var. Bunun en kıymetlisi altyapı. İçinde bulunduğumuz konjonktürde mali ve idari manada gerçek yapılanmamız gerekiyor. Bu manada ulusal ve milletlerarası alanda altyapı manasında epeyce önemli görüşmeleriniz ve projelerimiz var. Emre’nin imzası da bunlardan biri. Topluluğumuza iyi olmasını dilerim” dedi.
Emre Uzun da uzun yıllar Antalyaspor’a hizmet etmek istediğini belirterek, “Bugün burada bulunmamda emeği geçen liderimize, yöneticilerime, antrenörlerime ve en başta aileme fazlaca teşekkür ediyorum. Umarım kısa vakit ortasında A ekip formasını giyerim” diye konuştu. Amaçlarından de bahseden Uzun, “İlk gayem A Kadro’da forma giymek. Akabinde kulübümü ve ülkemi memleketler arası alanda da temsil etmek istiyorum” tabirlerini kullandı.
Konuşmaların akabinde resmi mukaveleye imza atan Emre Uzun, formayı giydikten daha sonra ailesi ile bir arada de poz verdi.
20 Haziran 2005 doğumlu orta saha ve forvet oyuncusu, hala Antalyaspor U19 Grubu’nda forma giyiyor.
İHA
Emre Uzun da uzun yıllar Antalyaspor’a hizmet etmek istediğini belirterek, “Bugün burada bulunmamda emeği geçen liderimize, yöneticilerime, antrenörlerime ve en başta aileme fazlaca teşekkür ediyorum. Umarım kısa vakit ortasında A ekip formasını giyerim” diye konuştu. Amaçlarından de bahseden Uzun, “İlk gayem A Kadro’da forma giymek. Akabinde kulübümü ve ülkemi memleketler arası alanda da temsil etmek istiyorum” tabirlerini kullandı.
Konuşmaların akabinde resmi mukaveleye imza atan Emre Uzun, formayı giydikten daha sonra ailesi ile bir arada de poz verdi.
20 Haziran 2005 doğumlu orta saha ve forvet oyuncusu, hala Antalyaspor U19 Grubu’nda forma giyiyor.
İHA