Antalyaspor Lideri Çetin: Türk futbolu yeni bir hoca kazanıyor

bencede

New member
Fraport TAV Antalyaspor, Üstün Lig ‘in 16’ncı haftasında alanında lig başkanı Trabzonspor ‘u Fredy ve Dorukhan Toköz’ün kendi kalesine attığı gollerle 2-1 yendi. Kırmızı beyazlılar, Trabzonspor’un uzun süren yenilmezlik serisine son verirken, bordo mavili ekibe 2021-2022 yılında birinci hezimetini yaşatmış oldu.

“TÜRKİYE’DE GÖZE BEĞENİLEN GELEN FUTBOL OYNUYORUZ”

Gayretin akabinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Lideri Aziz Çetin, ekibin başına Nuri Şahin gedikten daha sonra keyifli bir oyun ortaya koyduklarını belirtti. Çetin, “Bunun karşılığını tribünlerde de görüyoruz. Tüm kamuoyunun değişikliğin farkında olduğunu umuyorum. Türkiye’de göze beğenilen gelen futbolu oynuyoruz. Rakibimiz epey hürmet duyduğumuz Türkiye’nin güzide kulüplerinden birisi. 27 maçlık sanırım yenilmezlik serisini, 8 maçlık galibiyet serisiyle geldiler. Futbolda her sonuç var” dedi.

“LİGİ OLABİLDİĞİNCE ÜSTTE BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Gençleri Antalyasporlu yapmak istediklerini lisana getiren Çetin, “Gençlerin kentimizin ekibini desteklemesini istiyoruz. Bu manada keyifli bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı ve rakibi tebrik ediyorum. Trabzonspor’a da şampiyonluk yolunda muvaffakiyetler diliyorum. Ligi olabildiği kadar üstte bitirmek istiyoruz. Net bir maksat koymadık” diye konuştu.

“TÜRK FUTBOLU YENİ BİR HOCA KAZANIYOR”

Teknik yönetici değişikliği yaşadıklarını ve güç bir müddetçten geçtiklerini de kelamlarına ekleyen Çetin, “Şu an en azından bunun tadını çıkaralım, keyif alalım. Türk futbolu yeni bir hoca kazanıyor. Tadını çıkaralım. Farklı bir futbol ideolojisi var. Birebir takımın bir evvel nasıl oynadığı muhakkak, artık nasıl oynadığı muhakkak. Tıpkı takımın topa bu kadar nasıl hakim olduğunu gördük. Korkmadan çekinmeden oynuyoruz. Düzgün bir grubuz. Biz bir aileyiz. Bu gece mutluyuz” tabirlerini kullandı.

ANTALYA (DHA)