Arjun Rampal, Crakk Gösteriminde Kız Arkadaşı Gabriella, Kızları Mahikaa ve Myra ile Poz Verdi

Leila

Global Mod
Global Mod
Arjun Rampal ve kızları Crakk gösteriminde

Yeni Delhi:

Yapımcıları ÇatlakCuma günü vizyona girecek olan film, perşembe gecesi Mumbai'de büyük bir gösterim düzenledi. Gösterime filmin başrol oyuncusu Arjun Rampal'a, amigo ekibi, kız arkadaşı Gabriella Demetriades ve ilk evliliğinden olan kızları Mahikaa ve Myra Rampal eşlik etti. Oyuncu, gösterimin kırmızı halısında üçüyle birlikte poz verirken görüldü. Mavi takım elbise giyen oyuncu, kızları ve kız arkadaşıyla şık pozlar verirken şık görünüyordu.

Gösterimden bazı görüntülere göz atın:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Gösterime sinema camiasından da katılım oldu. Arjun Rampal'ın Çatlak Rol arkadaşı Nora Fatehi bu etkinlik için kırmızı bir elbise giydi. Gösterime katılan diğer yıldızlar da dahil Kaplanlar 3 yıldızı Emraan Hashmi, yakın zamanda ortaya çıkan Mannara Chopra Büyük Patron 17Vidya Malavade diğerleri arasında.

Daha önce Vidyut Jammwal, yakında çıkacak filmi Crakk'ın başlık parçasını paylaşmıştı. Gösteriler hayranların dikkatini çekti ve birçok kişi oyuncuyu överken, diğerleri de gösterilerin inanılmaz derecede tehlikeli olduğuna ve paylaşımının bazı hayranları hareketleri taklit etmeye teşvik edebileceğine dikkat çekti. Gönderinin, insanlara bu tür gösterileri denememelerini tavsiye eden herhangi bir sorumluluk reddi beyanı içermediği belirtilebilir. Örneğin bir hayran şunu yazdı: “Efendim, dünyadaki bir dövüş sanatçısı olarak size en çok saygı duyuyorum ama efendim, bu gösterileri durdurmanız gerekiyor. “Bu nesil için zararlı olabilir… Gençler bunu yapabilir… Rica ediyorum efendim.” Dublörlerde daha sorumlu olmasını isteyen başka bir kullanıcı, “Eğer tiyatroda küçük çocukların sizden öğreneceklerini böyle bir şey gösterirseniz, bunun için çok eleştirileceksiniz, çok hayal kırıklığına uğradınız efendim farkındalık, nahi'yi destekleyin.”

Buradaki yazıya göz atın:

Crakk'ın yazarlığını ve yönetmenliğini Aditya Datt üstlenirken yapımcılığını da Vidyut Jammwal üstleniyor. Hindistan'ın ilk ekstrem spor aksiyon filmi olarak lanse edilen Crakk, 23 Şubat'ta sinemalarda gösterime girecek.