“Aynı Şeyleri Yapın…”: İngiltere Büyük'ünden Rahul Dravid'e Shubman Gill ile İlgili Tavsiyeler

Leila

Global Mod
Global Mod
Shubman Gill'in dosya fotoğrafı.© AFP

Eski İngiltere kaptanı Kevin Pietersen, genç Hintli vurucu Shubman Gill'in Test kriketindeki formuyla ilgili endişelerini dile getirdi. İngiltere'nin Hindistan'daki son Test serisi galibiyetinin planlayıcısı olan Pietersen, baş antrenör Rahul Dravid'i Gill'i kanatları altına almaya çağırdı. 43 yaşındaki oyuncu, Gill'in yeteneğini kabul etti ancak genç oyuncunun oyunu üzerinde hâlâ çalışması gerektiğini düşünüyor. Bu yorumları, Gill'in İngiltere'ye karşı devam eden Testin 2. Gününde çıkmak için aceleci bir atış yapmasının ardından yaptı.

Pietersen, Gill'le olan kendi deneyimine atıfta bulunarak, Gill'in gelişimi için Hint ekip yönetimine değerli katkılarda bulundu.

“Shubman Gill'in soyunma odasında oyunumu değiştiren biri var, Rahul Dravid. Bu yüzden Rahul Dravid'e şunu söyleyebilirim; yayının ne kadarını izlediğini bilmiyorum, lütfen gidip Gill'le zaman geçirin ve aynısını yapın. benimle konuştuğu şeyler. Git ve ofsayt yoluyla topa vurmasını sağla. Pratik yapmak, bağlantıları daha iyi seçmek, döner vuruşlar yapmak, onu daha iyi bir oyuncu yapacak şeyler yapmak çünkü soyunma odasında Shubman Gill gibi kaliteli bir oyuncu var. ” dedi Pietersen Sports 18'de.

Pietersen, Gills'in özellikle topaçlara karşı vuruşu döndürmede zorlandığını hissediyor; Dravid onu kanatları altına alırsa bunu oyuna ekleyebilir.

“Ve onun buradan kurtulma şekli beni hayal kırıklığına uğratmadı. Sadece bu yeteneğe henüz sahip olmadığı gerçeği beni hayal kırıklığına uğrattı ama o hala bir çocuk. Ona bu yeteneği verin. Ona bu yapıyı verin ve Cephaneliğinde bulunan hücum atışlarını oynuyor. Bu güzel vuruşlardan bazılarını gördük, ama eğer dönerek vuruş yaparsa ve Rahul Dravid'den öğrenirse, Rahul Dravid'in onu kanatları altına alması ve genç adam, bu olur, demesi gerekir. “Nasıl yaparsan öyle yaparsın, dünya onun istiridyesidir” diye ekledi.

Gecelik skoru olan 14'ten devam eden Gill, dönüşe karşı aceleci bir şut yaptıktan sonra 23'te kalenin ortasında yakalandı. 66 atış yaptı ve sadece iki sınıra ulaştı

Bu makalede bahsedilen konular