bencede
New member
Başakşehir, Aykut Kocaman idaresinde başladığı ligde birinci 8 maçta 2 galibiyet 6 hezimet alınca Kocaman’ın yerine Emre Belözoğlu bakılırsave getirilmişti. Belözoğlu idaresindeki birinci 5 maçı kazanan Turuncu-Lacivertliler daha sonraki 5 müsabakada ise kaybetmemiş ve 3 galibiyet daha almıştı. İstanbul takımı Giresun’u iç alanda 3-1 yendikten daha sonra kazanmayı unutmuştu. Fenerbahçe karşısına 4 maçlık kazanamama serisiyle çıkan İstanbul takımı, Berkay’ın golüyle makûs gidişe nokta koydu.
Gümüşdağ’dan transfer açıklaması
Fenerbahçe deplasmanına gelirken Başakşehir’de Ndayishimiye, Okaka, Guldbrandsen, Tolga, Duarte sarı kart ceza sonundaydı. Bu isimlerden Tolga 51’de Duarte de 70’te sarı kart gördü ve cezalı duruma düştüler. İki oyuncu Gaziantep FK maçında oynayamayacak. Öte yandan maçın akabinde Benfica’lı Pizzi ve Trezeguet transferleri sorulan Başakşehir Lideri Göksel Gümüşdağ, “Trezeguet, Mısır ile finale kaldı. Salı günü burada olur diye düşünüyorum. Benficalı oyuncuyla (Pizzi) ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnanıyorum ki sonuca götüreceğiz” dedi.
Gümüşdağ’dan transfer açıklaması
Fenerbahçe deplasmanına gelirken Başakşehir’de Ndayishimiye, Okaka, Guldbrandsen, Tolga, Duarte sarı kart ceza sonundaydı. Bu isimlerden Tolga 51’de Duarte de 70’te sarı kart gördü ve cezalı duruma düştüler. İki oyuncu Gaziantep FK maçında oynayamayacak. Öte yandan maçın akabinde Benfica’lı Pizzi ve Trezeguet transferleri sorulan Başakşehir Lideri Göksel Gümüşdağ, “Trezeguet, Mısır ile finale kaldı. Salı günü burada olur diye düşünüyorum. Benficalı oyuncuyla (Pizzi) ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnanıyorum ki sonuca götüreceğiz” dedi.