Başakşehir’in yeni transferleri Trezeguet ve Pizzi açıklamalarda bulundu

bencede

New member
Spor Toto Harika Lig takımlarından Başakşehir, devre ortası transfer periyodunda Aston Villa’dan Trezeguet ve Benfica’dan Pizzi’yi kiralık olarak takımına kattı. İki futbolcu idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başakşehir’e geldiği için epeyce keyifli olduğunu söz eden Trezeguet, “Başakşehir üzere büyük bir gruba gelmekten dolayı hayli memnunum. Ekibime en uygun biçimde yardımcı olmak için buraya geldim” dedi.

“TÜRKİYE BENİM İKİNCİ VATANIM”

Türkiye’nin ikinci vatanı olduğunu lisana getiren Trezeguet, “Türkiye benim ikinci vatanım diyebilirim. Burada epeyce hoş anılarım vardı ve burada fazlaca memnun olduğumu tekrar söz etmek istiyorum. Türkiye’ye döndüğüm için ayrıyeten memnunum. Hem Başakşehir’e hem grup arkadaşlarıma elimden gelenin en güzeliyle yardımcı olmak istiyorum. Başakşehir’i hak ettiği yere getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu

“OKAKA ÖZEL BİR KARAKTER VE OYUNCU”

Öncelikle Kasımpaşa benim için epey özel bir kulüptü. Kendilerine epey teşekkür ediyorum. Bilhassa Diagne’ye epeyce teşekkür ederim, birlikte geçirdiğimiz hoş vakitten ötürü. Artık Okaka ile birlikte oynayacağız. Okaka benim yeni arkadaşım değil. Daha evvel onunla Anderlecht’te birlikte oynamıştık. Özel bir karakter ve oyuncu. Mükemmel bir kişiliği var. Başka ekip arkadaşlarımızla birlikte, Başakşehir için en güzelini yapmak için çaba göstereceğiz. Burada kıymetli olan ferdî performanslar değil. Ekibin göstereceği kolektif oyun” tabirlerini kullandı.

PİZZİ: BAŞAKŞEHİR’İ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Başakşehir’e transfer olmasından dolayı duyduğu memnunluğu lisana getiren Pizzi, “Burada olmak benim için de memnunluk verici. Keyifli olduğumu tabir etmek istiyorum. kuvvetli bir kulübe geldim ve çalışmalarıma sıkı bir biçimde devam ediyorum. Daima birlikte Başakşehir’i hak ettiği yere getireceğiz” halinde konuştu.

“GELMEDEN EVVEL GEDSON VE CAİÇARA İLE KONUŞTUM”

Transfer olmadan evvel eski ekip arkadaşı Gedson Fernandes’ten bilgiler aldığını tabir eden Pizzi, “Gedson ile konuştum. O da Rizespor ‘da oynuyor. Öteki taraftan Caiçara ile de görüşmem oldu. Kendisinden kulüp ve İstanbul hakkında olumlu bilgiler aldım. Burada olmak için verdiğim karar beni epeyce memnun etti. Atmosfer bunu gösteriyor. Artık elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

“HÜCUM SINIRININ BÜTÜN DURUMLARINDA OYNADIM DİYEBİLİRİM.”

Daha evvel hamle sınırının şimdi her bölgesinde forma giydiğini söyleyen Portekizli futbolcu, kelamlarını şöyleki noktaladı:

“Hücum çizgisinin bütün konumlarında oynadım diyebilirim. Lakin burada artık karar mercii Emre hocamız. Emre hocanın vermiş olduğu vazife doğrultusunda elimden gelen çabayı göstermek zorundayım. Uğraşımı bu türlü devam ettireceğim.”

ALİ DANAŞ / İSTANBUL,(DHA)