Başkan Karaveli’den Fenerbahçe maçı motivasyonu!

bencede

New member
Beşiktaş ‘ı derbiye hazırlayan antrenör Başkan Karaveli dünkü antrenmanda oyuncularla yaptığı toplantıda Fenerbahçe maçı öncesinde ikazlarda bulundu. “Fenerbahçe maçı bizim için güzel bir fırsat. Çıkışımızın başlangıcı olabilir” diyen Karaveli’nin, “İçinde bulunduğumuz durumdan çıkmak için kazanmamız gereken bir çaba. Çok fazla kayıp yaşadık ve artık puan kaybına tahammülümüz yok. Fenerbahçe’yi geçen dönem deplasmanda devirdik, bir daha başarabiliriz. Kayseri maçının son kısmındaki oyununuzla neleri başarabileceğinizi gösterdiniz. Benzeri bir performansı Kadıköy’de de sizlerden bekliyorum” sözlerini kullandığı öğrenildi.

‘Beşiktaş’ın büyüklüğünü gösterelim’

Derbide kazanarak Beşiktaş formasının hakkını vermeleri gerektiğinin altını çizen Karaveli’nin, “Deplasmanda olmamızın hiç bir ehemmiyeti yok. Kendi oyunumuzu oynayıp kazanmak için son gücümüze kadar gayret etmeliyiz. Alanda birbirine yardım eden bir takım görmek istiyorum. Birinci düdükle birlikte kenetlerek oynamalıyız. Tribünlere kulaklarınızı kapatın. Beşiktaş’ın büyüklüğünü, kazanarak bir sefer daha gösterelim. Ben 3 puanı alacağımızdan kuşku duymuyorum, sizlere güveniyorum” biçiminde oyuncularını motive ettiği bildirildi.