Bengaluru Polisinin IPL Güvenliğini İhlal Etmek İsteyen Adam Hakkında Memesi

Leila

Global Mod
Global Mod
Başarısız olan bu meydan okuma, onu Cubbon Park Polisi tarafından tedbir amaçlı gözaltına alınmasına yol açtı.

Instagram'daki bir içerik yaratıcısı, Instagram'da 50.000 takipçiye ulaşması halinde bir IPL maçı sırasında Bengaluru'daki Chinnaswamy stadyumunda koşmaya cesaret etti.

Bu meydan okuma Bengaluru polislerinin dikkatini çekti ve önleyici gözaltına alındı. İçerik yaratıcısı Nitin Seqeria, 18 Mayıs'ta Royal Challengers Bengaluru ve Chennai Super Kings arasındaki IPL maçı sırasında Chinnaswamy Stadyumu'nda koşacağına itiraz etmişti.

İçerik oluşturucunun bu meydan okuması, oyuncular ve yetkili yer personeli dışındaki ziyaretçilerin sahaya erişiminin yasak olması nedeniyle bir güvenlik ihlaliyle sonuçlanabilirdi. İşin püf noktası, 9 Nisan'a kadar 50.000'e ulaştığında stadyumu koşarak geçmesiydi ve bunun için ona üç ay süre verilmişti.

Adam, birkaç arama yaptığını ve ağ oluşturma yoluyla, güvenlik bariyerini aşıp yere girmenin kolay olacağı tribünlere erişim sağladığını söyledi. Bengaluru Polisi, Habersunu sosyal medya platformu X'te paylaştı ve şöyle dedi: “İyi deneme dostum! Ama IPL sırasında güvenliği ihlal etmeye kalkışmak, altı kişinin doğrudan gözaltına alınması anlamına gelir. Üzgünüm dostum, şaşkına döndün!”

İyi deneme dostum!
🏏
Ancak sırasında güvenliği ihlal etmeye çalışmak #IPL Altılının doğrudan bizim gözetimimize verilmesi garantidir. Üzgünüm dostum, şaşkına döndün! #RCBvsCSK#WeServeWeProtectpic.twitter.com/Dj4sMXq9jt

— BengaluruCityPolice (@BlrCityPolice) ile iletişime geçin 18 Mayıs 2024
Başarısız olan meydan okuma, Habernun viral hale gelmesinin ardından Cubbon Park Polisi tarafından tedbir amaçlı gözaltına alınmasına neden oldu.

RCB, nakavtlara hak kazanmak için bugün Chinnaswamy'de bir yap ya da öl maçında CSK ile oynuyor. Turnuvaya kötü bir performansla başlayan RCB, toparlanıp ilk dörtteki yerini garantilemek için CSK'yı yenmek zorunda kaldı.