bencede
New member
Kayserispor Lideri Berna Gözbaşı, Alanyaspor ile oynanan ve 2-1 yenildikleri maç daha sonrasında açıklama yaptı. Hakemin takdir haklarını Alanyaspor’dan yana kullandığını ve yenildikleri için üzgün olduklarını söyleyen Lider Berna Gözbaşı, “Evimizde uzun müddet daha sonra mağlup olmak hepimizin moralini bozdu. Hakem hakkında konuşmak istemiyorum lakin takdir haklarını konuk ekipten yana kullandı. Bilhassa hocamızın kırmızı kartını anlamak mümkün değil. Alanyaspor hocası da daima alana giriyordu ancak ona bir şey demedi. Olabilir, mağlup olduk. Ekibimiz biraz yorgun. Eksiklerimiz var. Gelecek haftalarda telafi ederiz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.
Lider Berna Gözbaşı, maça ilgi gösterip kadroya takviye veren taraftar için de, “Maç boyunca tribünleri her zamankinden çok dolduran ve sonuna kadar ekibimizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum” cümleleri kurdu.
İHA
Lider Berna Gözbaşı, maça ilgi gösterip kadroya takviye veren taraftar için de, “Maç boyunca tribünleri her zamankinden çok dolduran ve sonuna kadar ekibimizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum” cümleleri kurdu.
İHA