bencede
New member
Kara Kartal’ın Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira, dün Bein Sports’a açıklamalarda bulundu. Sambacı, “Başkanımız, beni buraya getirmek için epeyce efor harcadı, teşekkür ederim. Taraftarımız da fazlaca istedi, epeyce katkı sağladı. Onlara da teşekkür ederim. Beni şahane karşıladılar. Beşiktaş serüvenime düzgün başladım, gol attım, gruba katkı yapıyordum lakin mesleğimde hiç yaşamadığım biçimde art geriye sakatlıklar yaşadım. En güç vakit içinderda grubun yanında olamadım. Bu beni epeyce üzdü. Şu an epeyce düzgünüm, hiç bir kasvetim yok. tekrar sakatlıklar yaşamadan Beşiktaş’a katkı sağlayacağım. Beşiktaş’ta neler yapabileceğimi biliyorum. Sakatlıklar olmadığı vakit Alex Teixeira’nın kim olduğunu herkes gorecek” tabirlerini kullandı.
İdareye, Talisca iletisi
Siyah-Beyazlı formayı daha evvel giymiş Anderson Talisca’yla ilgili de konuşan Alex, “Anderson Talisca hayli uygun bir oyuncu. Çin’de ona karşı oynadım. Duran toplar, son vuruşlar, asistler… İnanılmaz bir oyuncu. Beşiktaş maçlarını da izledim, mükemmel işler yapmış. Beşiktaş’ta birlikte oynamak isterim. Bu benim verebileceğim bir karar değil. Talisca burada güzel işler yaptı ancak ben daha güzellerini yapmak istiyorum. her insanın kendi kıssası vardır. Çok beğendiğim bir oyuncu” diyerek idareye bildiri gönderdi.
İdareye, Talisca iletisi
Siyah-Beyazlı formayı daha evvel giymiş Anderson Talisca’yla ilgili de konuşan Alex, “Anderson Talisca hayli uygun bir oyuncu. Çin’de ona karşı oynadım. Duran toplar, son vuruşlar, asistler… İnanılmaz bir oyuncu. Beşiktaş maçlarını da izledim, mükemmel işler yapmış. Beşiktaş’ta birlikte oynamak isterim. Bu benim verebileceğim bir karar değil. Talisca burada güzel işler yaptı ancak ben daha güzellerini yapmak istiyorum. her insanın kendi kıssası vardır. Çok beğendiğim bir oyuncu” diyerek idareye bildiri gönderdi.