bencede
New member
Beşiktaş İdare Konseyi Üyesi Umut Şenol, Genel Kurul’da hakkındaki teze yanıt verdi. 2013-2019 yılları içinde Kontrol Kurulu’nda misyon yaptığını belirten Umut Şenol, “Dünden bu yana birkaç konuşmacı arkadaşımız, benim geçtiğimiz devirde kontrol konseyinde bakılırsav yaptığımı ve şu anda idarede olduğumu söylemiş oldu. 2013 Mayıs-2019 Mayıs tarihleri içinde, genel şuranın verdiği yetkiyle her türlü kontrolü yapmaya çalıştım. Birden fazla vakit kıymetli raporlar sunma fırsatımız oldu. Vakit zaman da birbirimize katılmadığımız devirler oldu. Konseyleri liderler yönetir. Dünden bu yana Beşiktaş Kontrol Kurulu’na da yüklenme oluyor. Bunların bir kısmı haklı olabilir. Gereğince hak arayıcı davranmamış olabilirler. Lakin Kontrol Heyeti, yaptığı işlerin yüzde 99’unda tüzük ne gerektiriyorsa yerine getirmiştir. Buradaki biroldukça mevzuyu Kontrol Konseyi ortaya çıkarmıştır. Lakin tüzüğün kimi konularda değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Kontrol Kurulu’nun yaptığı her kontrol, genel konseylere sunulmamış olabilir. Tüzük gereği lidere sunulmuş olabilir. 6 senede eksiksiz olarak bana verilen yetkiyle ne gerekiyorsa bunu eksiksiz olarak yaptım. Şafak Bey’e de bir şey söylemek istiyorum, şayet elinde, geçtiğimiz devirde röportajlarda söylemiş olduği üzere, benim Beşiktaş Kontrol Kurulu’ndan tüzüğe karşıt biçimde bir harf sızdırdığıma dair kanıtı var ise, burada sunsun ve hem kongre üyeliğinden birebir vakitte idare heyetinden istifa etmeye hazırım. Şayet sunamıyorsa kendisi kongre üyeliğinden istifa etsin” tabirlerini kullandı.
İHA
İHA