Beşiktaş Teknik Sorumlusu Başkan Karaveli, Fenerbahçe derbisini anlattı: ”Motivasyon konuşması yapmadım!”

bencede

New member
Lider Karaveli idaresindeki Beşiktaş , evvel Kayserispor’u 2 sefer geriye düşmesine rağmen 4-2 yendi. daha sonra Fenerbahçe karşısında bir daha 2 defa yenik duruma düşmesine rağmen birliktee kalmayı başardı. 2 haftada grubun çehresini değiştirmeşi başaran Başkan Karaveli, Ajansspor’a yaptığı açıklamada derbi için futbolculara ekstra motive edici bir konuşma yapmadığını söylemiş oldu.

“Amacım hoş oyun oynatmak”

“Takım doğal olarak kendi kendini motive etti” diyen Beşiktaş’ın teknik yöneticisi şu biçimde konuştu: “Benim asıl maksadım hoş oyun oynatmak. Bunu da yapmaya çalışıyorum. Derbi de kazanmaya yakındık fakat olmadı. Ben ekibin gayretinden mutluyum.”

Vida’ya sahip çıktı

Mergim Berisha’nın attığı Fenerbahçe’nin ikinci golünde kusuru bulunan Vida hakkında da konuşan Karaveli, “Hatalar yaptık olmasa kazanırdık. Evet, Vida kusur yaptı lakin futbol yanlışlar oyunu. Bugün Vida yapar yarın diğeri değerli olan oyuncuya sahip çıkmak” dedi.

İngilizce imtihanına girdi

Kendini geliştirmek istediğini söyleyen Lider Karaveli, bugün tesisler de U19 kadrosu ile bir arada İngilizce düzey imtihanına girdi. Karaveli geleceği ile ilgili olarak şunları söylemiş oldu: “Önemli olan Beşiktaş’ın yeterli olması. Biz ortasında oluruz olmayız fark etmez . İdarenin her sonucuna saygılıyım. Ben şu an günlük yaşıyorum her şeyi.”

(Ajanssspor)