Beşiktaş Teknik Sorumlusu Başkan Karaveli’den kontrat açıklaması

bencede

New member
Ziraat Türkiye Kupası’nda Altay’ı 1-0 yenerek bir süt çeşide yükselen Beşiktaş ‘ta Teknik Sorumlu Başkan Karaveli maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

Lider Karaveli’nin açıklamaları şu biçimde;

Güç geçeceğini biliyorduk. hiç bir maç kolay geçmiyor aslına bakarsan. 3 gündür sürpriz sonuçlar gördük, hayli zorlanan rakiplerimizi gördük. Bugünün kolay olmayacağını biliyorduk fakat bugünü kolaylaştıracak şey, birinci golü atmaktı. Birinci gol, birinci devre gelmeyince savunma sertleşti. kararına baktığımızda, bugün ekibimiz 26. resmi maçını oynadı. Bütün bunlara karşın, kararında maçı kazanmak, kupada bir üst tipe yükselmek bizim için hoştu. Beşiktaş taraftarı, vazgeçmeyenleri daima sever. Biz de hiç bir maçta, vazgeçmeyen bir imaj vermeyi istiyoruz. Kısa vakitte bu biçimde bir maçta, Harika Kupa maçında Beşiktaş’ın başında olmak benim için fazlaca hoş olacak. O gün, bu kupayı kazananın Beşiktaş olmasını istiyorum. Benimle, bensiz… Biz de bunun bir modülü olabilirsek, ne memnun bize. Geldiğim günden beri oynayacağımız maçlara odaklanıyorum, daha sonrasına bakmıyorum. Durumumun ne olacağına da bakmadım. Yalnızca âlâ temsile odaklandım. Bundan daha sonrası da benim için birebir biçimde devam ediyor. Benim düşündüğüm tek şey, Beşiktaş’ın uygun bir modülü olabilmek.