bencede
New member
Spor Toto Üstün Lig ‘e ulusal orta niçiniyle orta verilirken Beşiktaş , bu ortayı Antalya’da kampa girerek kıymetlendirdi. Siyah-beyazlıların genç yıldızı Rıdvan Yılmaz, A Spor’a özel açıklamalarda bulundu.
Genç yıldızın açıklamalarından satır başları şöyle:
Beşiktaş taraftarına, âlâ oynasam da makus oynasam da bana takviye oldukları için fazlaca teşekkür ediyorum.
Gruptaki arkadaşlık, çalışma isteği nitekim hayli düzgün. Dönem daha bitmedi, 3 puanlık süreçte her şey olabilir. Hayalim bu sene de şampiyon olmak, elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
“AVRUPA HAYALİM VAR”
Teklif var ise ve bana gelen bir şey olursa kulüple birlikte kıymetlendiririz. Benim muhakkak Avrupa’ya gitme hayalim var.
Başkan hocayla irtibatımız hayli âlâ, eksiklerimi ve alanda yapmam gerekenleri söylüyor. Benim fazlaca düzgün yerlere gelmemi istiyor, ben de onun yeterli yerlere gelmesini istiyorum.
“MİLLİ EKİBE ÇAĞRILDIĞIMDA ÇOK MEMNUN OLDUM”
Şenol Güneş beni ulusal ekibe çağırdığında hayli memnun oldum. Ben, tesiste yatarken ulusal kadroya çağrıldığımı öğrendim. Birinci ailemi aradım. Benim hayalimdi. Beşiktaş’ta oynamak, ulusal gruba gitmek hayallerimi gerçekleştirdim, artık Avrupa’ya gitmeyi hayal ediyorum.
Adana Demirspor maçından daha sonraki maça giderken Ersin’e, gol attığımda yapacağım sevinçten bahsettim. Bana gülerek ‘Sen hayli şımardın, gol attın ikinciyi düşünüyorsun, sen sol beksin, kendine gel’ dedi. O maçta da gol atınca takıldım ona.
SORU-CEVAP:
En şık gibir dahan futbolcu: Oğuzhan Özyakup
En berbat gibir dahan: Yok
En komik futbolcu: Necip Uysal
En sessiz futbolcu: Can Bozdoğan
En hayli konuşan futbolcu: Domagoj Vida
en çok yemek yiyen: Cyle Larin
en çok zorlayan futbolcu: Rachid Ghezzal
En sert futbolcu: Necip Uysal
BİR SÖZ BİR KARŞILIK:
Sergen Yalçın – Efsane
Lider Karaveli – Şevkat
Fulya Hakkı Yeten Tesisleri – Çocukluk
Vodafone Park – Hayal
Beşiktaş – Sevda
Genç yıldızın açıklamalarından satır başları şöyle:
Beşiktaş taraftarına, âlâ oynasam da makus oynasam da bana takviye oldukları için fazlaca teşekkür ediyorum.
Gruptaki arkadaşlık, çalışma isteği nitekim hayli düzgün. Dönem daha bitmedi, 3 puanlık süreçte her şey olabilir. Hayalim bu sene de şampiyon olmak, elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
“AVRUPA HAYALİM VAR”
Teklif var ise ve bana gelen bir şey olursa kulüple birlikte kıymetlendiririz. Benim muhakkak Avrupa’ya gitme hayalim var.
Başkan hocayla irtibatımız hayli âlâ, eksiklerimi ve alanda yapmam gerekenleri söylüyor. Benim fazlaca düzgün yerlere gelmemi istiyor, ben de onun yeterli yerlere gelmesini istiyorum.
“MİLLİ EKİBE ÇAĞRILDIĞIMDA ÇOK MEMNUN OLDUM”
Şenol Güneş beni ulusal ekibe çağırdığında hayli memnun oldum. Ben, tesiste yatarken ulusal kadroya çağrıldığımı öğrendim. Birinci ailemi aradım. Benim hayalimdi. Beşiktaş’ta oynamak, ulusal gruba gitmek hayallerimi gerçekleştirdim, artık Avrupa’ya gitmeyi hayal ediyorum.
Adana Demirspor maçından daha sonraki maça giderken Ersin’e, gol attığımda yapacağım sevinçten bahsettim. Bana gülerek ‘Sen hayli şımardın, gol attın ikinciyi düşünüyorsun, sen sol beksin, kendine gel’ dedi. O maçta da gol atınca takıldım ona.
SORU-CEVAP:
En şık gibir dahan futbolcu: Oğuzhan Özyakup
En berbat gibir dahan: Yok
En komik futbolcu: Necip Uysal
En sessiz futbolcu: Can Bozdoğan
En hayli konuşan futbolcu: Domagoj Vida
en çok yemek yiyen: Cyle Larin
en çok zorlayan futbolcu: Rachid Ghezzal
En sert futbolcu: Necip Uysal
BİR SÖZ BİR KARŞILIK:
Sergen Yalçın – Efsane
Lider Karaveli – Şevkat