Beşiktaş’ta gözler Miralem Pjanic’te

bencede

New member
Beşiktaş ’ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic, bugünkü Alanyaspor deplasmanında teknik yönetici Sergen Yalçın’ın en büyük kozlarından biri olacak. 32 yaşındaki orta saha sakatlığını büsbütün atlattı ve Ulusal ortada ülkesinin formasını giydi. Pjanic’li Bosna Hersek, iç alanda oynadığı 2 maçta da alandan mağlup ayrıldı. Birinci maçta alanında Finlandiya’yı konuk eden Bosna Hersek rakibine 3-1 mağlup olarak Dünya Kupası’na gitme hakkını kaybetti. Pjanic bu maçta 66 dakika alanda kalırken, gol ya da asist katkısı yapamadı ve 1 sarı kart gördü.

‘Benim sonucumdı’

Deneyimli orta saha oyuncusu, Ukrayna’ya 2-0 kaybedilen müsabakanın takımında ise yer almadı. Toplumsal medyada çıkan nargile içerkenki imajları sebebiyle takım dışı kaldığı argüman edilen Pjanic, yaptığı açıklamada, “Hakkımda çıkan haberleri yalanlıyorum. Ukrayna maçında takımda olmama niçinim teknik yöneticiyle benim aramda olan bir karardı. Ayrıyeten basında çıkan fotoğraflar ise eski” tabirlerini kullandı.

Alanya’da pas yağmuru…

Bugünkü gayrette ekibin merkezindeki en kilit oyuncu olarak forma giyecek olan Pjanic, hamle çizgisindeki aktif imgesiyle forvet bölgesinde bakılırsav yapacak Cyle Larin’i pas yağmuruna tutup konum yaratacak. Pjanic ayrıyeten sık sık ceza alanı önünden yapacağı vuruşlarla skor üretme peşinde de olacak.