Beşiktaş’ta Josef de Souza’ya mukavele jesti

bencede

New member
Spor Toto Üstün Lig ’de 17. hafta gayretinde Siyah-Beyazlılar’ın Fenerbahçe ’ye konuk olduğu derbiye, Josef de Souza damgasını vurmuştu. Brezilyalı futbolcu, birinci 11’de başlayıp 90 dakika alanda kaldığı uğraşta attığı 2 golle Kara Kartal’a güçlü deplasmanda 1 puanı getiren isim olmuştu. Eski ekibi Fenerbahçe’nin filelerine bıraktığı gollerin akabinde, “Bu maçı kazanabilirdik. İki golüm de hoştu. Bu iki gol yardımıyla buradan 1 puanla ayrılıyoruz. Ekip arkadaşlarımı da oyunumuzdan dolayı tebrik ediyorum. Düzgün bir futbolcu olduğum, bana bu maçı oynama fırsatı verdiği için Allah’a şükrediyorum” tabirlerini kullanan Josef, dönem sonunda bitecek kontratını uzatmak için değerli bir adım attı.

İdare epeyce mutlu

Siyah-Beyazlılar’la geçen dönem 1+1 yıllık mutabakat sağlayan Josef de Souza, bu devir 25 müsabakada nazaranv yaparsa kontratındaki opsiyon devreye girecek. Fenerbahçe derbisinde nazaranv almasıyla bir arada bu dönem Kara Kartal’daki 20. maçına çıkan Sambacı, yalnızca 5 müsabakada daha mühlet alması halinde 2022-23 döneminde da Beşiktaş forması giymeyi garantileyecek. Beşiktaş Yönetimi’nin, hem performansı tıpkı vakitte kadroya yaptığı liderlik sebebiyle pek şad olduğu Josef’in kontratını, 5 maçlık müddet tamamlanmadan jest yaparak uzatmayı planladığı kaydedildi. Devre içinde imzaların atılması bekleniyor.