bencede
New member
Kara Kartal’ın deneyimli file bekçisi Mert Günok, ligde 4 maç daha sonrasında bir müsabakada 11’d e bakılırsav yaptı. Üstün Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda 3-2 mağlup olunan Başakşehir maçında 11’d e başlayan Mert Günok, daha sonrasında ligde oynanan Galatasaray , Hatayspor, Trabzonsporve Alanyaspor maçları ile Şampiyonlar Ligi’nde oynanan 2 Sporting maçında misyon yapmamıştı. Hafta ortasında Şampiyonlar Ligi’nde Ajax ile oynanan müsabakaya 11’d e başlayan Mert Günok, Giresunspor gayretinde de birinci 11’de forma bahtı buldu. Deneyimli file bekçisi, dün akşam sergilediği etkisiz performansla taraftarını adeta üzdü. Maçın 22. dakikasında Fousseni Diabate’nin penaltıdan attığı golde topun fileleriyle buluşmasını engelleyemeyen Mert, 55’te Alexis Perez’in Beşiktaş ceza alanı önüne gönderdiği topu denetim etmek için yanlışlı çıkış yaparak Ibrahima Balde’nin topu boş filelerle buluşturmasına yol açtı.
Ambulansla hastaneye gdolayıldü
63’te Serginho’nun pasıyla ceza alanı içi sağ çaprazından topu denetim eden Balde vuruşunu yaptı, kaleci Mert’ten dönen topu sağ ayak içiyle Serginho ağlara gönderdi. Maçın 90. dakikasında savunma ardına sarkan Flavio, ceza alanı içi sağ çaprazından topu solundaki Champness’a aktardı. Bu esnada kaleci Mert çime takıldı ve yerde bir sakatlık yaşıyordu. Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi. Çapraz bağlarından sakatlanan Mert, ambulansla hastaneye gdolayıldü. Çapraz bağları kopan deneyimli kaleci, dönemi kapattı.
Ambulansla hastaneye gdolayıldü
63’te Serginho’nun pasıyla ceza alanı içi sağ çaprazından topu denetim eden Balde vuruşunu yaptı, kaleci Mert’ten dönen topu sağ ayak içiyle Serginho ağlara gönderdi. Maçın 90. dakikasında savunma ardına sarkan Flavio, ceza alanı içi sağ çaprazından topu solundaki Champness’a aktardı. Bu esnada kaleci Mert çime takıldı ve yerde bir sakatlık yaşıyordu. Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi. Çapraz bağlarından sakatlanan Mert, ambulansla hastaneye gdolayıldü. Çapraz bağları kopan deneyimli kaleci, dönemi kapattı.