Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup ile yollar ayrılıyor

bencede

New member
Beşiktaş ‘ta Sergen Yalçın ve Lider Karaveli’nin birinci periyodunda bulduğu forma bahtını yeterli değerlendiremeyen Oğuzhan Özyakup, Siyah-Beyazlılardan ayrılıyor. Beşiktaş’ın 2012 yılında Arsenal’den büyük umutlarla transfer ettiği Oğuzhan Özyakup, bir periyoda damga vursa da devamlılık sağlayamadı ve kendisinden beklenen düzeye bir türlü gelemedi. Mesleği boyunca sakatlıklarla boğuşan oyuncunun Siyah-Beyazlılardaki macerası sona eriyor. Kara Kartal, mukavelesi dönem sonunda bitecek olan oyuncuyla vedalaşma sonucu aldı.

SERGEN YALÇIN: DÜZGÜN FUTBOLCU LAKİN DEVAMLILIĞI YOK DEMİŞTİ

Sergen Yalçın daha evvel Oğuzhan Özyakup’la ilgili yaptığı açıklamada, “Çalıştığım hiç bir kulüpte oyuncularla bir sorunum olmadı. Bağlantıya açık bir beşerim. Oyuncu sorunu çözmek istiyorsa benimle çözer. Oğuzhan bana geldi, niye oynamadığını sordu. Ben de ona niye oynamadığını anlattım. Oğuzhan güzel oyuncu fakat devamlılığı yok” tabirlerini kullanmıştı.

Emre Belözoğlu’nun takımında görmek istediği 29 yaşındaki futbolcunun yeni dönemde Başakşehir’e transfer olması bekleniyor. (Akşam)