Bodrumspor Teknik Yöneticisi İsmet Taşdemir: Oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum

bencede

New member
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelen ve olağan müddeti 1-1 sona eren maçta rakibini penaltılarla eleyen Bodrumspor’da Teknik Yönetici İsmet Taşdemir, müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Maçla ilgili epey fazla değerlendirecekleri bir şey olmadığını söyleyen Taşdemir, “Çok fazla kıymetlendirecek bir şey yok. Türkiye’nin 1 dönem evvelki şampiyonu, başka tarafta 2. Lig’de şampiyonluk uğraşı vermeye çalışan bir kadro. Oyuncu kardeşlerim fazlaca âlâ çaba etti. Alan ve vakit vermemeye çalıştılar. Oyuncu kardeşlerimi tebrik ederim” dedi.

Bugünkü maç öncesinde tipi geçmek ya da sürpriz yapmak üzere bir niyetle alana çıkmadıklarını da söyleyen Taşdemir, “Maç odaklı gittim, sonuç odaklı gitmedim. Bilhassa kupada sonuç odaklı gitmedim. Egzersizlerde epeyce uygun olan ve gelecek için ümit veren oyuncularımız vardı. Onları gördüğümüz için hayli memnunum. Skor odaklı gitmedim ve keyif veren bir futbol oynamalarını istedim. Oyuncuları tebrik ederim” açıklamasını yaptı.

İSTANBUL (İHA)