bencede
New member
Yeni Haber Gazetesi Spor Müdürü Veli Özkan’a konuşan Arnavut forvet, Bülent Korkmaz olayıyla ilgili, kanılarını lisana getirdi. Sokol, ‘Takıma yeni katılan bir futbolcu olağanda bu üslup bir hareket karşısında üzerinde baskı hisseder. Zira uğruna bir teknik yöneticinin gidişine müsaade veriliyor. Bülent Korkmaz’ın ayrılışının yalnızca benimle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Farklı niçinlerin de olduğunu düşünüyorum. Yani ben geldim diye ayrılacağını varsayım etmiyorum. Bu durum benim üzerimde bir baskı oluşturdu fakat buraya geldiğimde aklımda hedeflerim vardı. Kadrom için her şeyimi vermeyi ve birinci forvet olmayı hedefledim. Bana güvenmeyenlerin fikrini boşa çıkartmak istedim. Bu niçinle Konya’da daima başarılı olmak zorundayım ve hayli çalışıyorum’ kelamlarıyla içini döktü.
‘KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM’
Yaşanan olaylardan dolayı ‘Kimseye kırgın değilim! Üzgün de değilim’ diyen Sokol Cikalleshi, kelamlarını şöyle tamamladı: ‘Şuana kadar taraftarlarımız beni daima destekledi. Ekibim için vermiş olduğum çabayı seviyorlar. Ayrıyeten onlara da epeyce teşekkür ediyorum. Onlar için epeyce daha fazla gayret edeceğim, daha fazla gol atacağım. Bülent Korkmaz’a rakip olduğumuz Alanya maçında epey etkilenmedim, oynamaya devam ettim. İsmini hatırlamıyorum bir oyuncu ‘Gol atarsan kutlama yaparsın, hareket yaparsın’ dedi. niye bu biçimde bir şey yapayım. Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Yalnızca işime odaklandım. O maçta gol atmak istiyordum. Atacaktım da Serkan, fazlaca âlâ bir kurtarış yaptı. Başla gol atacaktım.’
‘KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM’
Yaşanan olaylardan dolayı ‘Kimseye kırgın değilim! Üzgün de değilim’ diyen Sokol Cikalleshi, kelamlarını şöyle tamamladı: ‘Şuana kadar taraftarlarımız beni daima destekledi. Ekibim için vermiş olduğum çabayı seviyorlar. Ayrıyeten onlara da epeyce teşekkür ediyorum. Onlar için epeyce daha fazla gayret edeceğim, daha fazla gol atacağım. Bülent Korkmaz’a rakip olduğumuz Alanya maçında epey etkilenmedim, oynamaya devam ettim. İsmini hatırlamıyorum bir oyuncu ‘Gol atarsan kutlama yaparsın, hareket yaparsın’ dedi. niye bu biçimde bir şey yapayım. Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Yalnızca işime odaklandım. O maçta gol atmak istiyordum. Atacaktım da Serkan, fazlaca âlâ bir kurtarış yaptı. Başla gol atacaktım.’