Büyük zaman judo: heyecanlı yedinci günde ağır sikletler için girin

Leila

Global Mod
Global Mod
Dünya Judo Şampiyonası’nın yedinci gününde, dünün şampiyonlarının hayranlarını karşılamaya geldikleri görüldü. Yeni Özbek kahramanı Turaboyev imzalı tişörtler ile unutulmaz anılara imza attı.

Humo Arena, ağır sikletler gününde elektrikti

+78 kiloyla en heyecan verici dövüşçülerden biri olan Fransa’nın Romane Dicko’su her zamanki müthiş formundaydı. Bir dizi büyük atış ve güçlü temel çalışmaları, finale yükselmesini sağladı

Orada ilk dünya şampiyonluğu unvanına aç olan Brezilyalı Souza ile karşılaşacaktı. Bir başka büyük atıcı, herkesin görmek istediği finaldi.

Baskın zemin çalışması, Dicko’nun ilk Dünya Şampiyonasında ilk dünya şampiyonluğunu aldığını gördü. İnanılmaz derecede duygusal bir an ve sonunda Fransız takımı için bir altın madalya.

IJF Genel Saymanı Bay Naser Al Tamimi, +78kg Dünya Şampiyonu madalyasını verdi.

Şu anki hissim, başardım, biliyorsun. Daha önce Dünya Şampiyonasında mücadele etmedim, bu benim ilk seferimdi ve gerçekten bir madalya, altın madalya ile eve dönmek istedim ve bunu yaptım, bu yüzden kendimle gurur duyuyorum. ” Heyecanlı bir Roman Dicko dedi.

Saito Tatsuru’yu çevreleyen hype, ancak Küba unvanı aldı

+100-Kilos kategorisinde, bir adam Judo dünyasını koltuğunun kenarında tutuyor: Saito Tatsuru. Geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında büyük bir yutturmaca var, herkesin ağzındaki soru, Taşkent’te otoritesini damgalayan o olabilir mi?

Underdog Andy Granda çekilişin diğer tarafındaydı, Küba hayatının formunda görünüyordu.

Taktik bir finalde Kübalı bir adam 9 yıl sonra ilk kez bir Dünya Podyumunun tepesinde gördü, dinamik Judo ulusu için büyük bir sonuç.

IJF EC Üyesi ve Kodokan Başkanı Bay Haruki Uemura madalyaları takdim etti.

Uluslararası Judo Federasyonu sayesinde Küba takımı üç aydır Macaristan’da antrenman yapıyor ve madalyayı, sağladıkları yardım için Uluslararası Judo Federasyonu’na ithaf etmek istiyorum. ” Minnettar yeni şampiyon dedi.

Bugün, IJF Başkanı Bay Marius Vizer ve FUJI TV Yönetim Kurulu Başkanı Bay Shin Tomooka, birinci sınıf yayıncı olarak judoyu Japonya ve Dünya çapında tanıtacak bir yayın hakları sözleşmesi imzaladıklarını gördü.

Yedi yeni Dünya Şampiyonu taçlandırıldı

Taşkent yedi yeni Dünya Şampiyonu’nu taçlandırdı ve Judo Dünyasında pek çok kişiye hatıralar bıraktı. Kendinden geçmiş kalabalıklar ve birçok tutkulu judocu, bunu nefes kesici bir olay haline getirdi.

Yarın, heyecan verici ve dinamik Dünya Takımı yarışması olan Dünya Judo turunun en heyecan verici tarihlerinden biri.

Bireysel turnuvanın Şampiyonları, daha önce matın üzerine çıkarlar, ancak bu sefer bir takım olarak bir araya gelerek, kimin imrenilen Karma Takım Şampiyonları olacağını belirlemek için birbirlerini tezahürat ederler.

Fransa zirvede ve Japonya tahtını geri almak istiyor, hepsi oynamak için ve unutulmaz bir Dünya Takım Judo Şampiyonası etkinliği olmayı vaat ediyor.