Buraya nasıl geldiler? Johnny Depp ve Amber Heard’ın ilişkisinin tam bir zaman çizelgesi

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Aktör Johnny Depp, eski karısı Amber Heard’a karşı devam eden iftira davasında ifade vermek için bu hafta kürsüye çıktı.

Delil vermek Depp, mahkemeye Heard’in eylemleri nedeniyle altı yıldır acı çektiğini ve bunun doğrudan sonucu olarak kariyerinin kötüleştiğini söyledi.

“Amacım gerçek çünkü yıllar boyunca tanıştığım tüm bu insanların… bu insanların benim bir sahtekar olduğumu düşünmesi beni öldürdü” diye ekledi Karayip Korsanları’nın yıldızı. .

Aktör, uzun, dolambaçlı yanıtlarda vurmayı kesinlikle reddetti. geç yazar Hunter S. Thompson’dan.

Depp ayrıca, 2015 yılında evlendiği Heard’ın sevgi dolu ve sevecen bir eşten, kendisini sürekli azarlayan ve ona saldıran ve ara sıra kilitli bir banyoda ondan saklanmasına neden olan birine dönüştüğünü iddia etti.

İftira davası ne hakkında?

Dava, Washington Post için 2018’de yazılan ve Amber Heard’ın kendisini “aile içi istismarı temsil eden bir halk figürü” olarak tanımladığı bir makaleye dayanmaktadır.

Depp’ten açıkça bahsedilmedi, ancak parçanın kendisini ima ettiğini iddia ediyor çünkü Depp, Heard’ın kendisine karşı bir yasaklama emri istediğinde yaptığı geçmiş suçlamalara atıfta bulunuyor.

İlk başlarda, Heard’ın avukatının davanın “karmaşık bir pembe dizi” olacağını söylemesiyle, davanın aşırı derecede sert geçeceği anlaşılmıştı.

Amber Heard, Virginia’daki mahkemede görüntülendi

Heard’ın hesabı altı haftalık duruşmada daha sonra dinlenecek, sadece savcılık davayı şu ana kadar ortaya koydu, ancak savunma Depp’in alkol ve uyuşturucu kullanımı nedeniyle ilişkideki eylemlerini açıklayamayacağını iddia ediyor, ve Heard’in, Birinci Değişikliğe göre ifade özgürlüğü hakkı nedeniyle kendini böyle tanımlamaya yetkili olduğunu iddia etmekle birlikte.

Mahkeme, Depp’in çocukken tacize uğradığını ve arkadaşlarından destekleyici açıklamalar aldığını duydu.

Heard’ın eski asistanı da ifade vererek, Depp tarafından daha önce hiç suistimal görmediğini, ancak modelin ona birçok kez bağırdığını ve tıslamak istediğinde yüzüne tükürdüğünü söyledi.

Çifti 2015’te
gören çift terapisti Laurel Anderson , “karşılıklı taciz” yaptıklarını iddia etti, ancak herhangi bir istismar kanıtı ayrı bir çift terapisti David Kippel tarafından reddedildi. çifti de kim gördü.
Ama nasıl oldu da önceki mutlu çift buraya geldi? Depp ve Heard’ın damalı geçmişine bir göz atalım.

2009, Depp ve Heard ‘Rum Günlüğü’

Depp ve Heard, ‘Rum Günlüğü’

‘in galasındaydı. Hunter S. Thompson’ın aynı adlı kitabının uyarlamasında rol aldı.

İkilinin Porto Riko adasında aşk maceralarını oynadığı sinema tam bir gişe rekoru kırmıştı.

2012, Heard ve Depp çıkmaya başladı

Birlikte yıldızlar, Depp’in 14 yıllık partneri ile ilişkisinin sona ermesinden sonra gerçek hayattaki aşk ilgilerine dönüştü. İki çocuğu olan Fransız model Vanessa Paradis.

Heard tarafından açılan bir mahkeme dosyasında, ilişkilerinin 2011-2012 yılları arasında başladığı belirtildi.

2013, Heard ilk kez saldırıya uğradığını iddia ediyor

2013’te çift, Heard’ın Depp’in kendisine ilk kez vurduğunu iddia ettiği bir tartışmaya girdi. Heard’e göre olay, Depp’in “Wino Forever” yazan dövmesiyle dalga geçmesinden sonra meydana geldi. Dövme, Depp’in aktris Winona Ryder ile olan ilişkisinin bir hatırası olan “Winona Forever”ın değiştirilmiş bir versiyonu.

Depp, olayın gerçekleştiğini inkar ederek,

“Olmadı.

“Birinin dövmesiyle dalga geçmesine neden bu kadar büyük bir güceneyim? vücudum? Bu iddia bana hiç mantıklı gelmedi.”

2014, İkili nişanlandı

https://

Depp, daha sonra Daily Mail
ile yaptığı bir röportajda evlilik planlamasını tartıştığı ve kendisini bir “civciv yüzüğü” takıyor olarak tanımladığı bir röportajda ilişkiyi doğrulamış göründü: “Muhtemelen ölü bir eşantiyon, değil mi? O? Çok ince değil.”
2014, Heard özel bir uçakta saldırı gerçekleştiğini iddia ediyor

Depp’in 2014 yılında Boston’dan Los Angeles’a uçan özel bir uçakta kendisine saldırdığını iddia etti. Heard, Depp’in sarhoş olduğunu söyledi.

Depp olayı yalanladı ve uçuştan önce iki tablet aldığını ve bir bardak şampanya içtiğini söyledi.

2015, Depp ve Heard evlendi

Oyuncular Los Angeles’taki evlerinde özel bir törenle evlendiler ancak buna rağmen People tarafından bildirildi.

2015, Depp ve Heard, Avustralya ithalat yasalarını ihlal eden bir özür görüntüsü yayınladı

Çiftin iki köpeğini Avustralya’ya götürmeye çalıştığı ancak ülkenin katı ithalat yasalarına uymadığı bir tartışmanın ardından, Heard ve Depp bir özür görüntüsü yayınladı.

Po-faced görüntüde çift, Avustralya’nın izole konumu ve ekosistemleri nedeniyle sıkı biyogüvenlik yasalarına sahip olduğunu kabul etti ve Heard şunları ekledi: ilan edilmedi, Avustralya’yı korumak önemlidir.”

2015, Depp bir tartışma sırasında parmağının kesildiğini iddia ediyor

Depp, Avustralya’dayken Heard’in avukatlarının ondan bir evlilik sözleşmesi imzalamasını istemesine öfkelendiğini iddia ediyor. Tartışma sırasında Depp, Heard’ın kendisine bir şişe votka fırlatmasıyla orta parmağının ucunun kesildiğini söyledi.

Heard’i korumak için olayla ilgili yalan söylediğini iddia ediyor.

2016, Yatakta dışkıyla ilgili tartışma

Mahkemede Depp, Heard’i yanına insan dışkısı bulaştırmakla suçladıktan sonra başlayan çift arasında son bir tartışmanın ana hatlarını çizdi ortak yataklarından. Oyuncu, Heard’in olayın küçük köpeklerine bağlı olduğunda ısrar ettiğini söylüyor.

Depp, Heard’ın arkadaşlarını arayıp ona vuruyormuş gibi yaptığını iddia edene kadar kavga kötüleşti. Bu olaydan kısa bir süre sonra, Heard bir yasaklama emri istedi ve yüzünde izlerle fotoğraflandı.

Depp, Heard’in telefonda arkadaşlarına “Bana Johnny’yi vurmayı kes!” dediğini söyledi. yanında hiçbir yerde durmamasına rağmen.

İngiliz mahkemesinin dışındaki hayranlar

2016, Heard, taciz iddiasıyla boşanma davası açtı

Heard, 2016 yılında Depp’e, genellikle uyuşturucu ve alkolün etkisi altında fiziksel olarak taciz ettiğini iddia ederek boşanma davası açtı. Heard, Depp’in ona bir telefon fırlatmasından sonra yüzünde bir morluk oluşturduğu dosyalamadaki son bir olaya özellikle atıfta bulundu. Bu olay Los Angeles polisi tarafından soruşturuldu ve bir sözcü herhangi bir suç işlenmediğini söyledi.

Depp’in temsilcileri, Heard’in “kötüye kullanım iddiasıyla erken bir mali çözüm bulmaya çalıştığını” söyledi.

2017, 7 milyon dolarlık boşanma anlaşmasına ulaşıldı

2017’de bir ifadede Heard, kısıtlama kararı ve eş desteği talebini iptal etti.

Eski çift ortak bir bildiri yayınladı ve şunları söyledi: “İlişkimiz yoğun bir şekilde tutkulu ve zaman zaman değişkendi, ancak her zaman aşkla bağlıydı. Her iki taraf da maddi kazanç için yanlış suçlamalarda bulunmadı.”

“Asla fiziksel veya duygusal zarar verme niyeti yoktu.”

Heard, 7 milyon dolarlık yerleşimi hayır kurumlarına bağışladığını iddia etti.

2017, boşanma sonuçlandı

Boşanma, Depp’in mallarını (Bahamalar’daki özel adası dahil) elinde tutmasıyla Heard’ın 2017’de dosyalanmasından yaklaşık bir yıl sonra sonuçlandırıldı. ) ve Avustralya’ya kaçırmaya çalıştığı köpekleri alıkoyduğunu ve yatakta dışkılamakla suçladığını söyledi.

Hollywood Reporter’a göre T her iki taraf da evlilik veya boşanma süreci hakkında kötü konuşmalarını engelleyen bir aşağılamama maddesi imzaladı.

2018, Heard, Washington Post için köşe yazısı yazıyor

Amber Heard, Depp’in The Sun’a

‘e açtığı iftira davası için Londra’daki mahkemeye geldi. 2018’deki mevcut iftira davasının özeti. Davada, “Aile içi istismarı temsil eden bir halk figürü oldum ve kültürümüzün sesini yükselten kadınlara karşı öfkesinin tüm gücünü hissettim” diyerek aile içi istismar mağdurlarına yönelik muameleyi tartıştı.

2019, Depp, Heard

aleyhine 50 milyon dolarlık iftira davası açtı Depp’in mevcut davayı harekete geçiren davası 2019’da açıldı ve Heard’ın iddiaları uydurduğunu iddia ediyor. “olumlu tanıtım” yaratmak. Dava aynı şekilde Heard’ı aile içi istismarın “faili” olarak adlandırıyor.

Depp’in davasının reddini sağlamaya çalışan bir karşı davada, Heard, Depp’in onu kırık camdan sürüklediği sırada ellerinde ve ayaklarında oluşan yara izlerini anlattı.

2020, Heard’ın Depp’e

saldırdığını kabul ettiğine dair kayıtlar ortaya çıkıyor 2020’de Daily Mail , Heard’ın Depp’i vurduğunu kabul ettiği kayıtları yayınladı ve iki ilişkide şiddeti tartıştı.

“Özür dilerim… suratına düzgün bir tokatla vurmadım ama sana vuruyordum, yumruk atmak değildi. Bebeğim, yumruklanmadın.” Heard

“Gerçek elimin hareketi neydi bilmiyorum ama iyisin, canını yakmadım, yumruk atmadım, sana vuruyordum.”

Depp yanıtladı: “Dün gece ayrıldım. Dürüst olmak gerekirse, sana yemin ederim çünkü daha fazla fiziksellik, birbirimize daha fazla fiziksel taciz fikrini kaldıramadım.

“Çünkü devam etseydik daha da kötü olacaktı. Ve bebeğim, bunu sana daha önce söylemiştim. Ölümüne korkuyorum. şimdi.”

Heard daha sonra şöyle dedi: “Sana bir daha fiziksel olmayacağım konusunda söz veremem. Tanrım, ben—bazen o kadar sinirleniyorum ki kendimi kaybediyorum.”

Temmuz – Kasım 2020, Depp Haber Grubu Gazetelerine Karşı

Birleşik Krallık’ta Depp’in The Guardian tarafından karalandığını iddia ettiği üç haftalık bir iftira davası açıldı. Heard ile olan evliliğine atıfta bulunarak ona “karı döven” diyen Sun gazetesi. Depp, The Sun ve News Group Gazeteleri’nin yayıncısı olan Genel Yayın Yönetmeni Dan Wootton’a dava açtı.

Duruşma sırasında Depp, eski karısından destekleyici ifadeler aldı ve Heard’ın yatağında dışkıladığını ve James Franco ve Elon Musk ile evlilik dışı ilişkileri olduğunu iddia etti.

Üç hafta sonra yargıç, Wootton’ın olaylara ilişkin açıklamasının doğru olduğuna karar verdi.

Kasım 2020, Depp ‘Fantastik Canavarlar’ serisinden

Bunu görüntüle Instagram’da yayın

Johnny Depp (@johnnydepp)

tarafından paylaşılan bir yayın ‘Harry Potter’ spin-off dizisi ‘Fantastik Canavarlar’ ancak başarısız iftira eyleminin ardından yapım şirketi Warner Bros.

tarafından serbest bırakıldı Oyuncu Instagram’da yaptığı bir açıklamada şunları söyledi: Warner Bros. tarafından ‘Fantastik Canavarlar’daki Grindelwald rolümden istifa etmem istendiğini biliyorum ve bu isteğe saygı duydum ve kabul ettim.

“Bunu söylemek istiyorum. İngiltere’deki mahkeme gerçeği söyleme mücadelemi değiştirmeyecek ve temyize gitmeyi planladığımı onaylıyorum.

“Kararım güçlü ve d Hakkımdaki iddiaların yanlış olduğunu kanıtlamak niyetindeyim” diye ekledi Depp. “Hayatım ve kariyerim zamanın bu anı tarafından tanımlanmayacak.”

Depp’in o ay içinde temyize gitme hakkı reddedildi.

Nisan 2022, Depp ve Heard’ın ABD’nin Virginia eyaletinde iftira davası başlıyor

Bu da bizi davanın ABD’de devam ettiği günümüze getiriyor, kim bilir sonuç ne olacak?