CANLI | Son dakika – Galatasaray Lideri Burak Elmas konuşuyor

bencede

New member
Galatasaray Lideri Burak Elmas, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu Basın Toplantısı Salonu’nda açıklamalarda bulunuyor. Elmas, son haftalarda verilen TFF Disiplin Konseyi cezaları ve MHK atamalarına yönelik, kulübün İdare Heyeti kıymetlendirme ve kararlarını, kamuoyu ile paylaşıyor.

CANLI AKTARIYORUZ…

Galatasaray Lideri Burak Elmas’ın basın toplantısı bugün saat 12.00’de başladı.

“Buralara çıkmak beni keyifli etmiyor”

“goreve geldiğimiz günden itibaren basın önüne çıkmamaya, maçlardan daha sonra demeç vermemeye, temsil makamı olduğumuza vurgu yapmak istedik. Şunu belirtmek isterim ki buralara çıkmak beni keyifli etmiyor. nazaranve geldiğimiz günden itibaren basın önüne çıkmamaya, maçlardan daha sonra demeç vermemeye, temsil makamı olduğumuza vurgu yapmak istedik. Şunu belirtmek isterim ki buralara çıkmak beni keyifli etmiyor.”

“Bugün bağırmak, çağırmak, masaya yumruğunu vurmak üzere beklentilerin olduğunu biliyorum lakin bunların tesiri epeyce kısa. Bugün bu biçimde bir beklentiniz var ise bunu nazaranmeyeceksiniz. Bizim maksadımız tanınan olarak değil, Galatasaray için doğruları yaparak bu koltuktan ayrılmak. Ben Galatasaraylıyım. Her hareketimin hesabını evvel kendi Galatasaraylılığıma, daha sonra topluluğa ve taraftara veriyorum.”

SAYFA DAİMA GÜNCELLENMEKTEDİR