Çaykur Rizesporlu Baiano: Her puana gereksinimimiz var

bencede

New member
Spor Toto Üstün Ligin 17’nci haftasında Pazar günü meskeninde Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor hazırlıklarına devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesislerindeki egzersiz öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeşil mavili futbolcu Fabricio Baiano, “Benim hedefim her vakit kulübüme katkı sağlamak. Kulübümün getirdiği her hocaya da ‘ne kadar katkı sağlayabilirim, onun başarılı olabilmesi için neler yapabilirim’ diye düşünerek buna odaklanıyorum. Performansımı da buna borçluyum” dedi.

‘SÖZLEŞMEMİN HAKKINI VERİYORUM’

İmzaladığı kontratın hakkını vermeye çalıştığını belirten Baiano, “Bir kulübe gelip kontrat imzaladığınız vakit o kontrat aslına bakarsan kulübe hizmet vermek zorundasınızdır manasına gelir. Bende o denli düşünüyorum. Geldiğim andan itibaren o mukavelenin gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum. 4 hocayla çalıştım, hepsine teşekkür ediyorum. Beni her vakit oynattılar. Ben tabiki grubun haricinde kalmayı sevmeyen, çalışmayı epey seven bir oyuncu olduğum için onlarda bu çalışmamı değerlendiriyorlar. Ben elimden gelenin en uygununu yapmaya çalışıyorum. daha sonrasını da hocalarımın takdirine bırakıyorum” formunda konuştu.

“BU MAÇTAN GALİBİYETLE AYRILACAĞIZ”

Kadronun puanlara gereksinimi olduğunu söyleyen Baiano “Şuanda bulunduğumuz pozisyonda bizim her puana, her galibiyete muhtaçlığımız var. Yapabileceğimizin en güzelini alanda yapmamız lazım ki puanlar alalım. Yeterli bir oyuncu kümemiz, düzgün bir hocamız var, bunu başarabiliriz. Final niteliğindeki Yeni Malatyaspor maçında bu oyuncu gurubundan kim oynarsa oynasın hayli büyük fedakarlık yapıp bu maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.

FUTBOLCULARA MORAL ZİYARETİ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor hazırlıklarına devam eden Çaykur Rizespor idmanını ziyaret eden Çay İlkokulu öğrencileri futbolcu ve teknik heyete şiirler okuyarak çizdikleri fotoğrafları armağan ederken, futbolcular öğrencilerle bir süre top oynadı.