bencede
New member
Spor Toto Üstün Lig Ahmet Çalık Dönemi’nin 25’inci haftasında 11 Şubat Cuma günü deplasmanda Altay’a konuk olacak Çaykur Rizespor , maçın hazırlıklarına yaptığı idmanla devam etti. Mehmet Cengiz Toplumsal Tesisleri’nde teknik yönetici Hamza Hamzaoğlu idaresinde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başlayıp 5’e 2 top kapma çalışmalarıyla sürdü. Taktik çalışma ve çift kale maç ile son bulanan idmana sakatlığı bulunan Gökhan Akkan katılmazken, son transfer Papiss Cisse grupla bir arada birinci idmanına çıktı.
Yeşil mavili ekibin orta transfer devrinde renklerine bağladığı savunma oyuncusu Carlos Ponck “Tesisimiz hakikaten epey hoş. Geldiğim birinci andan beri kadro arkadaşlarım tarafınca epeyce hoş karşılandım. Daha birinci günden kendimi evimdeymiş üzere hissettim diyebilirim. Dağları, yeşillikleri, denizi benim yaşadığım ülkeyle aslında benziyor. Buraya gelmedilk evvel idmanlarımı yaptım, hazırım. Hocamız vazife verirse natürel ki elimden gelenin en güzelini yapacağım” dedi.
DHA
Yeşil mavili ekibin orta transfer devrinde renklerine bağladığı savunma oyuncusu Carlos Ponck “Tesisimiz hakikaten epey hoş. Geldiğim birinci andan beri kadro arkadaşlarım tarafınca epeyce hoş karşılandım. Daha birinci günden kendimi evimdeymiş üzere hissettim diyebilirim. Dağları, yeşillikleri, denizi benim yaşadığım ülkeyle aslında benziyor. Buraya gelmedilk evvel idmanlarımı yaptım, hazırım. Hocamız vazife verirse natürel ki elimden gelenin en güzelini yapacağım” dedi.
DHA