CİMER’e çocuklardan yüz güldüren bildiriler: Kimi babasını şikayet etti kimi şiir yazdı

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Adana’dan bir çocuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için şiir yazdı.

Şiirinin CİMER yoluyla Erdoğan’a iletilmesini istedi. “Bu şiirimi Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile paylaşırsanız fazlaca sevinirim. Zira ona özel bir şiir yazdım” notuyla ileti gönderen çocuk, “Bir Olduk Davamızda” başlıklı şiirini Erdoğan’a iletti.

KUŞUYLA GÖRÜŞEBİLMEK İÇİN BABASINI ŞİKAYET ETTİ

İstanbul’dan bir çocuk, kuşunu görmesine müsaade vermediği için babasını Erdoğan’a şikayet etti.

Kuşunu görmek isteyen çocuk, “Babam benim kuşumla görüşmeme bir şey demesin. Babamın telefonuna tatlı bir lisanla, kuşumu görmeme müsaade vermesi emeliyle uzun olmayan bir ileti gönderilmesini talep ediyorum” bildirisini gönderdi.

ÇOCUKLAR EN ÇOK ÖZEL HAYATINI MERAK ETTİ

İstanbul’dan bildiri gönderen bir çocuk ise “Sayın Cumhurbaşkanım, sizin de bizim üzere aile yaşantınız var mı? Siz de koltuğa ayaklarınızı uzatıp maç, dizi, sinema izliyor musunuz?Bizim üzere arkadaşlarınıza misafirliğe gidiyor musunuz?” sorularını CİMER’e gönderdi.

Çocuk, koronavirüs periyodu hakkında da “Bilim Heyeti toplantılarınızda 3 yahut 4 saat koronavirüsü mü konuşuyorsunuz?” sorusuyla paklığını gösterdi.

ÇOCUKLARDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Erdoğan’ın Koronavirüse yakalandığı periyotta çocuklardan CİMER’e bir fazlaca geçmiş olsun bildirisi geldi.

Antalya’dan bir çocuk, “Tayyip dedem geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Dualarımız seninle. Seninle görüşmeyi epeyce isterim. Antalya’ya gelirsen ellerinden öperim” bildirisini gönderdi.

bir daha Antalya’dan bir diğer çocuksa dedelerinin var ise devlet kaydında olan fotoğraflarını mail yoluyla kendisine gönderilmesini istedi.

1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ’NE DUYGULANDIRAN ÖVGÜ

Gaziantep’ten ileti gönderen bir çocuk ise 1915 Çanakkale Köprüsü’ne övgüler yağdırdı. Sabah’ta yer alan habere bakılırsa küçük çocuk, “1915 Çanakkale Köprüsü şahane olmuş. Köprünün belgeselini gözyaşları ortasında, gururla izledim. Emeğinize, yüreğinize sıhhat. Köprünün her ayrıntısında şehitlerimizi anmak başka bir gurur” bildirisini gönderdi.