Cristiano Ronaldo Kör Fangirl ile Tanıştı, Jestiyle Kalpleri Kazandı. Kol saati

Leila

Global Mod
Global Mod
Cristiano Ronaldo isminin spor dünyasında tanıtılmasına neredeyse hiç gerek yok. Avrupa’da gol listelerini yöneten Ronaldo, bu yılın başında Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr’a transfer oldu ve çalkantılı bir dönemin ardından Manchester United’dan ayrıldı. Portekizli süperstar kale önünde oldukça formdayken, taraftarlar onun performansını görmek için akın akın geliyor. Aslında, kör bir kız Ronaldo’nun performanslarına tanıklık etmek için geldiğinde, ikonik forvet onunla tanışmak ve ‘ona şans getirdiği’ için teşekkür etmek için zaman ayırdı.

Ronaldo dünya çapında en sevilen futbolculardan biri olmaya devam ediyor. Instagram takipçilerinin geniş listesi, spor dünyasında sahip olduğu hayran kitlesini temsil ediyor. Ronaldo’nun Al-Nassr’ı Suudi Pro League ekibi Al Fateh’i 5-0 mağlup ederken, kız taraftar çok sevdiği adamla tanışma fırsatı buldu.

Videoda kızın “En büyük hayranınım” dediği duyuluyor. Ronaldo yanıt olarak şunları söyledi: “Teşekkür ederim, teşekkürler.”

“Aslında sadece senin için geldim. Oynamanı sevdim ve o üç golü attığına inanamıyorum” dedi. Ronaldo yanıt olarak “Bana şans verdin” dedi.

Kör bir Hıristiyan fangirl ile Cristiano Ronaldo’nun harika bir klibi

pic.twitter.com/2I0f9yK4zs

— Dino (@PepsiEra) 26 Ağustos 2023
Ronaldo’nun Suudi Pro Ligi’ne gelişinin büyük bir etki yarattığı söyleniyor. Real Madrid ve Manchester United efsanesi Ocak ayında lige katılırken, diğer birçok üst düzey oyuncu da bu yaz Suudi Arabistan’da farklı kulüplerle sözleşme imzaladı.

Karim Benzema, Neymar Jr., N’Golo Kante, Jordan Henderson, Ruben Neves gibi isimlerin hepsi Suudi Pro Ligi’nde oynuyor.

Pek çok uzman, özellikle elindeki fonlar göz önüne alındığında, dünyanın en iyi liglerinden biri olacak olan Suudi Ligi için bunun sadece bir başlangıç olduğunu düşünüyor.

Bu makalede bahsedilen konular