Deniz Çoban’dan, Konyaspor-Beşiktaş yorumu: Kırmızıyı atladı!

bencede

New member
Ayağı takıldığı için istikrarı bozuluyor ve istemediği yere basıyor. Bu niçinle devam sonucu hakikat.

(Görüntü beİN Sports’tan alınmıştır)

Ceza alanı haricinde olduğu kesin. Penaltı aslına bakarsan değil bununla birlikte faul de değil. Ghezzal geriden ayağını takıyor.

Hudutları zorluyor. Lakin kart gösterilmemesi hakikat. Rakibe hakikat kolunu çıkartak gitmiyor, daha erken yükseliyor, yükselirken öbür oyuncu altında kalıyor, kolunu da uzatınca temas oluyor. Faul var karta gerek yok. Karar yanlışsız.

Topuk yerde olduğu için yoğunluğunun fazlaca fazla olduğunu düşünmüyorum. Bu niçinle konumun yoruma açık olduğunu düşünüyorum. O yüzden Mete Kalkavan’ın verdiği sarı kartı kabul ediyorum, VAR da aslına bakarsan yoruma dayalı bir durum olduğu için karışamaz. Yani karar hakikat.

Penaltı düşünmeyiz bile. El olduğu dahi kuşkulu, eline gelse bile Adil’in kolu kapalı.

Topun olduğu yer ile Cikalleshi’nin ayağının olduğu yer içinde 3 metre uzaklık var. Net bir sarı kart.

Bu hareketi sportmenlik dışı. Kesinlikle sarı kart görmeliydi. Durumun akabinde Batshuayi’nin topa vurması affedilebilir bir şey değil. Bunu Mete Kalkavan görmüyor muhtemelen fakat takımının uyarması lazımdı. Hakemin otoritesini sarsan bir imaj. Burada da ikinci sarı kartı görüp, atılması lazım Batshuayi’nin. En sonda alkışlayıp orada sarı görüyor. Yani toplamda 3 sarı kartlık ihlal yapan oyuncu tek sarı kartla kurtuluyor.

Bu gerginliklerde iki tarafın da kart görmesi doğrudur. Kalkavan yanlışsız bir karar vererek maçı bitirdi.

Ceza alanı haricinde olduğu kesin. Penaltı esasen değil beraberinde faul de değil. Ghezzal arttan ayağını takıyor.

Hudutları zorluyor. Fakat kart gösterilmemesi hakikat. Rakibe hakikat kolunu çıkartak gitmiyor, daha erken yükseliyor, yükselirken öbür oyuncu altında kalıyor, kolunu da uzatınca temas oluyor. Faul var karta gerek yok. Karar gerçek.

Topuk yerde olduğu için yoğunluğunun epey fazla olduğunu düşünmüyorum. Bu niçinle durumun yoruma açık olduğunu düşünüyorum. O yüzden Mete Kalkavan’ın verdiği sarı kartı kabul ediyorum, VAR da aslına bakarsan yoruma dayalı bir durum olduğu için karışamaz. Yani karar yanlışsız.

Penaltı düşünmeyiz bile. El olduğu dahi kuşkulu, eline gelse bile Adil’in kolu kapalı.

Topun olduğu yer ile Cikalleshi’nin ayağının olduğu yer içinde 3 metre uzaklık var. Net bir sarı kart.

Bu hareketi sportmenlik dışı. Kesinlikle sarı kart görmeliydi. Konumun akabinde Batshuayi’nin topa vurması affedilebilir bir şey değil. Bunu Mete Kalkavan görmüyor muhtemelen lakin grubunun uyarması lazımdı. Hakemin otoritesini sarsan bir imaj. Burada da ikinci sarı kartı görüp, atılması lazım Batshuayi’nin. En sonda alkışlayıp orada sarı görüyor. Yani toplamda 3 sarı kartlık ihlal yapan oyuncu tek sarı kartla kurtuluyor.

Bu gerginliklerde iki tarafın da kart görmesi doğrudur. Kalkavan hakikat bir karar vererek maçı bitirdi.