bencede
New member
Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ’ı penaltılarla saf dışı bırakan Denizlispor ’da kaleci Abdülkadir Sünger, yaptığı kurtarışlarla dikkatleri üzerine çekti. Maçın akabinde toplumsal medyanın gündemi haline gelen genç kaleci için transfer tezleri da ortaya atıldı. Husus hakkında konuşma yapan Denizlispor Lideri Mehmet Uz, kendilerine resmi teklifin gelmediğini ve gelmesi halinde değerlendireceklerini söylemiş oldu. Lider Uz, “Daha evvelki görüşmeden daha sonra hatırlarsanız Galatasaray çıkmıştı rakip olarak. Allah yüzümüze güldü ve kadrosu yendik. Abdülkadir Sünger bizim futbolcumuz. Bizi onurlandırdı, Türkiye gündemine oturdu” dedi.
“Krizden bir futbolcu kazanmış olduk”
Altyapıya kıymet gösterdiklerini belirten Uz, “Altyapıdan çıkacak futbolcularla biz önümüze devam edebiliriz. Hakikaten bunun birinci göstergesi bu, krizden bir futbolcu kazanmış olduk. Biz Denizlispor olarak Denizlispor’un menfaatine olan her türlü teklife açığız. Kulübün menfaatini korumak zorundayım. Her türlü teklife de açığız. En mantıklı olan yanıtı ise vereceğiz. Teklif gelsin diye söylemiyorum. Bizim kalecimiz mevcut takımımızda devam edecek. Ben resmi yapılmayan hiç bir teklifi kabul etmem. Şayet teklif gelirse de söylerim” dedi.
İHA
“Krizden bir futbolcu kazanmış olduk”
Altyapıya kıymet gösterdiklerini belirten Uz, “Altyapıdan çıkacak futbolcularla biz önümüze devam edebiliriz. Hakikaten bunun birinci göstergesi bu, krizden bir futbolcu kazanmış olduk. Biz Denizlispor olarak Denizlispor’un menfaatine olan her türlü teklife açığız. Kulübün menfaatini korumak zorundayım. Her türlü teklife de açığız. En mantıklı olan yanıtı ise vereceğiz. Teklif gelsin diye söylemiyorum. Bizim kalecimiz mevcut takımımızda devam edecek. Ben resmi yapılmayan hiç bir teklifi kabul etmem. Şayet teklif gelirse de söylerim” dedi.
İHA