Denizlispor haberi… Mesut Bakkal: 40 puanı geçmemiz gerekiyor

bencede

New member
Spor Toto 1. Lig’de 29. haftayı BAY geçirecek olan A. Denizlispor ’da 30. hafta oynanacak olan Kocaelispor maçı hazırlıkları başladı. Yeşil-siyahlılar, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Teknik Yönetici Mesut Bakkal idaresinde hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik ve taktik yüklü geçen idmanlar cuma gününe kadar aralıksız devam edecek. Önündeki maçlarda galibiyeti yakalamak isteyen Yeşil-siyahlılar, Kocaeli deplasmanından puanlarla dönmek istiyor. Önlerinde 9 maçın kaldığını tabir eden Teknik Yönetici Mesut Bakkal bu maçların 5’inin kendi alanlarında olduğunu ve tamamını almak istediklerini söylemiş oldu. Dayanağa de gereksinim duyduklarını belirten Bakkal, kentin kendilerine gereken dayanağı vereceklerine inandıklarını tabir etti.

“Kocaeli maçına hazırlanacağız”

Önlerindeki süreçte oynanacak maçlarda galibiyeti almak için alanda hazırlıklarını devam ettiğini belirten teknik yönetici Bakkal, kadronun performansının artığını ve tempoyu da artığının altını çizdi. Bakkal, “Şimdi durumumuz uygun. Kadro olarak baktığımızda belirli bir noktaya geldik. Hem performans olarak tıpkı vakitte sonuç olarak beklentimizin üzerinde performans veren bir grup var. Gitgide de artıyor. Bu haftayı geldiğimiz noktayı yükselterek çalışmaya başladık. Tempo biraz daha artması gerekiyor. Bu bizim için fırsat. Cumaya kadar bu egzersizlerimizi yapacağız cumartesi pazar dinleneceğiz. daha sonrasında daha 15 günümüz var. Kocaeli maçına hazırlanacağız. Sıkıntı bir müddetçten geldik. İçeride Altınordu’yu mağlup ettik. daha sonra hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet. Lakin benim için o maçtan daha sonra futbolcunun yeniden dik duruşu ve kazanılan Bolu, Balıkesir maçı bizim için şayet olmazsa olmazdı. Çok sıkıntı bir maçtı. Kazanma oyunu oynayıp kazanan bir grup var” diye konuştu.

“Şimdi önümüzde 9 maç var”

Önlerinde 9 maç olduğunu ve bu maçlara talip olduklarını tabir eden Teknik Yönetici Mesut Bakkal, “Şimdi önümüzde 9 maç var. 5 tanesi içeride bir kez bu 5 maça talibiz. 30 puana herkes şöyleki düşünüyor; işte rakipler de kazanıyor. Bizim de kazanmamız lazım. bu vakitte ben daima şu biçimde söylerim. Biz kazanalım da rakiplerimiz ne yaparsa yapsın derim. Zira burada Tuzla ve Menemen’le oynayacağız iki tane final maçlarımız var. Artık güzel bir hava oluştu. Artık bu havayı desteklemenin gerektiğini düşünüyorum. Topluluk ve kent olarak taraftar esasen yavaş yavaş kendi üzerine düşeni ziyadesiyle yapmaya başladı. En azından açık trinünü dolduralım diyorum” biçiminde konuştu.

“5 maçı almamız gerekiyor”

Bu yıl oynanacak maçları kazanarak kapatmak isteyen Teknik Yönetici Bakkal, “Artık eşik atlama maçlarımız başlıyor. Onun için de daima birlikte olmak daima birlikte istemek ve daima birlikte enerjiyi tribünle alana yansıtmak gerekiyor. Ekipten epeyce mutluyum. Çok özveriyle çalışan bir kadro var. Onun için de artık takviye vakti. Bunda Denizli fazlası ile yapacaktır diye düşünüyorum. Şayet 19 puandan 1 buçuk aylık kısa bir periyotta buraya gelen bir kadro var ise. Bunlar da desteklenmeye hak ediyordur. Kocaeli maçı birinci maçımız ve rakibimize biz her maça talibiz. Geldiğimiz noktada bundan öbür şık yok. Bu kadro bunu yapabilecek seviyeye gelmek üzere ve inşallah hedeflediğimiz planda fiyat. Daima birlikte memnun bir sene, memnun bir sonla bitiririz diye düşünüyorum. Vallahi şöyleki söyleyeyim bunu kestirmek güç fakat İçerdeki 5 maçı almam gerekiyor. Lakin bilhassa bizim iç saha maçlarını kazanmamız gerekiyor. Dışarıda 4 maç var onları da alabilecek güçteyiz. Lakin şöyleki bir baktığımızda bir 40’ı geçmemiz gerektiğini düşünüyorum” sözlerini kullandı.

İHA