Dimitrios Pelkas: Sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum

bencede

New member
Muhteşem Lig ‘in 30. hafta çabasında Fenerbahçe alanında Konyaspor ‘u konuk etti. Maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Sarı-Lacivertli takımda galibiyeti getiren golü atan Dimitrios Pelkas, maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

Oyunun tamamında denetimin kendilerinde olduğunu söyleyen Pelkas, “Oyunun tamamında denetim bizdeydi. Topa sahip olan bizdik. İkinci yarıya hayli daha özgüvenli çıktık. Tahminen Konyaspor’dan daha hayli maçı istedik. Maçı kazandık ve bunu sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum.” dedi.

“Umarım önemli bir sakatlık değildir”

Attila Szalai’nin sakatlığı hakkında konuşan Yunan futbolcu, “Maçtan daha sonra soyunma odasında Attila Szalai’nin sakatlığı vardı. Umarım önemli bir sakatlık değildir. Ben de onun için dua ediyorum. Zira kendisi epey yeterli bir insan, hayli güzel bir oyuncu.” kelamlarını lisana getirdi.

“%100 biçimde gol atmak için topa vurdum”

Attığı gol hakkında da konuşan Pelkas, “Topu aldığımda birinci denetimim bana nazaran düzgündü. %100 biçimde gol atmak için topa vurdum. İkinci yarı performans olarak âlâ olduğumuzu düşünüyorum. Çok denedik, hayli aradık ve inanıp 3 puanın sahibi olduk.” sözlerini kullandı.